Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 brandwerende kluizen - brandwerende kluizen review

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Wees gerust, want een brandwerende kluis is een goede manier om waardevolle documenten en andere waardevolle spullen te beschermen. Om je zo te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij de 10 beste brandwerende kluizen voor je op een rij gezet. Wij hebben naar verschillende eigenschappen gekeken, zoals veiligheid, ruimte en uiterlijk om je te helpen kiezen voor de best mogelijke brandwerende kluis. Aan de hand van deze informatie, bent u in staat om een gerichte, weloverwogen keuze te maken voor de brandwerende kluis die het beste past bij jouw wensen.

Onze experts van woonstyletips.nl zijn hard aan de slag gegaan om de best geteste brandwerende kluizen van 2024 te vinden. Onze experts hebben veel tijd gespendeerd om de beste brandwerende kluizen op een rijtje te kunnen zetten. Vanuit de specialisten is deze top 10 ontstaan.

Als je op zoek bent naar een goede brandwerende kluis dan is het wel belangrijk dat je er een vindt van goede kwaliteit. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar de best geteste brandwerende kluis voor jezelf.

Top 10 beste brandwerende kluizen - Goede brandwerende kluizen

Wij hebben samen met onze deskundigen de top 10 brandwerende kluizen van 2024 samengesteld. Deze 10 goede brandwerende kluizen kun je overzichtelijk vinden bij ons. De top 10 gaat jou helpen om een brandwerende kluis te vinden die een geruime tijd mee gaat en bij jou past. 

De deskundigen hebben naar vele factoren van een goede brandwerende kluis gekeken. Op deze manier weet je zeker dat je een goede brandwerende kluis koopt. Zo voorkom je dat je eventueel een miskoop kunt begaan.

  1. Veiligheid
  2. brandwerende kluis

Inhoudsopgave

Vergelijken brandwerende kluizen - brandwerende kluizen test

Voordat onze kenners de top 10 hebben kunnen opstellen hebben ze eerst veel onderzoek gedaan. Onderzoek om duidelijk te krijgen welke brandwerende kluizen precies de top 10 maken. Ze hebben naar allerlei verschillende factoren gekeken om een top 10 op te kunnen stellen. Ze hebben niet alleen gekeken naar de prijs maar ook naar bijvoorbeeld de levensduur van de brandwerende kluizen. 

Voor de deskundigen en voor ons is het zeer belangrijk dat alle brandwerende kluizen van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben ze heel wat tijd gestopt in het zoeken naar de juiste 10 brandwerende kluizen. Deze 10 beste brandwerende kluizen zijn uiteindelijk in de top 10 terecht gekomen. Lees verder om te ontdekken welke 10 dit zijn.

1. Strongbox Digitale elektronische kluis

This Strongbox digital electronic wall-mount fireproof safe from Kluis is the ideal solution for any home or office looking to keep their valuables secure. With an external size of 22.5 x 17 x 16 cm (8.85 x 7.0 x 6.3 inches), this safe is designed with a robust steel structure that is highly resistant to fire and impact. Its wall mountable design allows you to discreetly secure it in any desired location. The safe features a four-wheel password and key combination lock, which ensures maximum protection against unauthorized access. The interior of the safe is spacious and features a removable shelf that allows you to easily store and organize your items. The safe also features a carpeted floor to keep your items scratch-free and safe. The safe is also equipped with an LED light for easy viewing and retrieval of your items in the dark. Its digital control system is user-friendly and allows you to easily set up and manage the safe. With its reliable construction and advanced security features, this safe from Kluis is the perfect choice for any home or office.

2. Raykon Elektronische Kluis

De Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend is de perfecte manier om al je waardevolle spullen veilig op te slaan. Of je nu kostbaarheden, juwelen of belangrijke documenten bewaart, de kluis biedt de ultieme bescherming. De kluis is gemaakt van sterk metaal en heeft een cijferslot met sleutel voor extra beveiliging. Het is vuur- en watervast en biedt bescherming tegen alle soorten inbraken. Bovendien is de kluis licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. De kluis heeft een ruime binnenkant waar je al je kostbare bezittingen kwijt kunt. Met de Raykon Elektronische Kluis hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je bezittingen.

3. Masterlock L1200 documentenkluis

De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis biedt een betrouwbare bescherming voor je waardevolle documenten en digitale bestanden. De kluis heeft een compacte afmeting van 35,5 bij 25 bij 20,5 cm, waardoor deze gemakkelijk in een kast, onder het bureau of op een andere discrete plek te plaatsen is. Het geïntegreerde handvat aan de bovenzijde biedt een extra gemak bij het verplaatsen van de kluis. De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis is UL/ETL-gecertificeerd en biedt een betrouwbare bescherming tegen brand. De kluis is geschikt voor papieren documenten, digitale bestanden, kostbaarheden en foto's. De kluis beschermt de inhoud 30 minuten lang tegen temperaturen tot 843° C. Bovendien is de kluis uitgerust met een sleutelslot, waardoor je je kostbaarheden veilig kunt opbergen.

4. DisQounts Digitale kluis

Gewicht: 3 kg Slot: digitaal Slottype: elektronisch Slot met cijfercode met 6 cijfers Aantal sleutels: geen Verzendkosten: gratis Verzendtijd: 2-5 dagen binnen Nederland Merk: DisQounts Deze digitale kluis van DisQounts biedt je de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. De kluis is bedoeld voor gebruik in eigen huis en is voorzien van een brandwering, zodat je spullen goed beschermd zijn. De kluis is gemaakt van metaal en heeft een zwarte kleur. De afmetingen zijn 23 cm x 17 cm x 17 cm en het gewicht is 3 kg. De kluis is voorzien van een digitaal slot met een elektronisch slottype en een cijfercode met 6 cijfers. Er zijn geen sleutels nodig voor deze kluis. Verzenden is gratis binnen Nederland en de verzendtijd bedraagt tussen de 2 en 5 dagen. Met deze digitale kluis kun je je waardevolle spullen veilig opbergen in je eigen huis en heb je geen last meer van inbrekers of brandstichters.

Bekijk ook deze producten:

5. Masterlock kluis LCFW30100

De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 biedt jou de ultieme bescherming voor je belangrijke documenten, media, foto’s en waardevolle spullen. Deksel en wanden gemaakt van dik staal zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen brand en water. Binnenin heb je meer dan voldoende ruimte voor al je papieren met A4-formaat en zelfs zonder dat je deze op hoeft te vouwen. De kluis is voorzien van een programmeerbaar elektronisch slot met een veiligheidscertificaat, dat je de mogelijkheid geeft om je documenten te beveiligen met een persoonlijk wachtwoord. Het elektronische slot is voorzien van een LED-display die je helpt bij het openen en sluiten van de kluis. De kluis is bovendien uitgerust met een kabel waarmee je hem aan een vaste object kunt bevestigen. Ook is de kluis voorzien van een vocht- en temperatuursensor die je waarschuwt als er een te hoge temperatuur of te veel vocht in de kluis wordt gedetecteerd.

6. MasterLock Brandwerende Kluis

De MasterLock LFW082FTC is de ideale oplossing voor het beveiligen van waardevolle bezittingen. Met een digitale vergrendeling en verlichte toetsen is de kluis gemakkelijk te bedienen. De vergrendeling is gecertificeerd door UL en ETL voor 45 minuten brandwerendheid bij een temperatuur van 927°C. Daarnaast is de kluis volledig waterdicht, waardoor documenten, apparatuur en andere waardevolle items veilig worden opgeslagen. De kluis heeft ook een in hoogte verstelbare lade, waardoor het mogelijk is om items op verschillende niveaus te organiseren. De MasterLock LFW082FTC is ontworpen met een speciale luchtstroomconstructie voor verhoogde brandwerendheid. Daarnaast is de kluis gemaakt van sterk staal, waardoor hij bestand is tegen mechanische schade. De kluis heeft ook een gepatenteerd, vergrendelbaar slot, dat het onmogelijk maakt om de kluis te openen zonder de juiste code. Met deze kluis kunnen waardevolle bezittingen en documenten veilig worden bewaard.

7. Thuys Kluis

De Thuys Kluis is een kluisje met cijferslot dat speciaal is ontworpen om jouw waardevolle spullen veilig op te bergen. De kluis is heel stevig en voorzien van een brandwerende coating, zodat jouw spullen altijd veilig zijn. Ook biedt de kluis meerdere open mogelijkheden, waaronder cijferslot, sleutel en elektronische codes. Zo kan je kiezen welke open methode voor jou het meest handig is. Het gebruik van de Thuys Kluis is eenvoudig: voer de code in die je hebt gekozen, leg je spullen in de kluis en sluit de kluis. Door het unieke design van de Thuys Kluis heb je geen zorgen meer nodig als het gaat om het kwijtraken van spullen of het gestolen worden hiervan. Mocht er ooit brand uitbreken in jouw huis, dan zal de kluis de spullen binnen beschermen. Daarnaast heeft de kluis een ruime inhoud van 22 liter, waardoor je al jouw waardevolle spullen kwijt kan. De Thuys Kluis is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een gewicht van 6,5 kilo. Wat ook handig is, is dat de kluis 100% tevredenheidsgarantie biedt.

8. Brandwerende zak

Deze brandwerende zak is meer dan alleen maar een documentenhouder. Het is een multifunctioneel stukje veiligheid. De hittebestendige buitenzijde van de koffer is gemaakt van speciale glasvezel en silicone coating, waardoor uw bezittingen extra goed beschermd worden tegen water, warmte en vuur. Deze buitenzijde weerstaat temperaturen tot wel 800°C. Bovendien is de tas waterbestendig en kan hij documenten en andere waardevolle spullen bevatten die een extra laagje bescherming nodig hebben. De tas sluit perfect af met een stevige rits, waardoor er geen water of vuur bij uw bezittingen kan komen. Zo bent u er zeker van dat alles wat u bewaart in deze hitte- en waterbestendige tas beschermd is tegen extreme omstandigheden. Daarnaast is de koffer ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. U kunt deze tas dus overal mee naar toe nemen en uw waardevolle bezittingen optimaal beschermen.

9. Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box

This Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot is the perfect way to securely store important documents and papers. It is fireproof and has been certified with a UL72 fire-resistance rating, ensuring that it can withstand temperatures of up to 1,093°C for 30 minutes. The box is also made from a double-walled, solid plastic with fireproof material all around, as well as a sturdy handle. The box can hold documents in A4 size and comes with two keys included. It is also ready for ground anchoring, although the fixing material is not included. Its internal measurements are 225 x 315 x 85mm and it weighs 9kg. With this Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot, you can be sure that your valuable documents will be safe and secure.

10. Elektronische Kluis met Cijferslot

De Raykon Elektronische Kluis is een uitstekende keuze om al je waardevolle spullen veilig te bewaren. Het cijferslot met sleutel maakt het makkelijk om je kostbaarheden op te bergen. Het openen en sluiten gaat zeer eenvoudig met de gebruiksvriendelijke knoppen. De kluis heeft een ruim interieur waardoor er meerdere items in kunnen worden opgeborgen. Het stevige materiaal en de stevige constructie maken de kluis een geweldige keuze tegen inbraak. Er is een extra lade aan de binnenkant van de kluis waardoor je al je kostbaarheden rustig kunt opbergen. De lade is voorzien van een vergrendelingsmechanisme wat zorgt voor extra veiligheid. De Raykon kluis biedt een betrouwbaar systeem van beveiliging voor al je waardevolle spullen. Het is niet alleen brand- en waterwerend, maar ook bestand tegen andere vormen van inbraak zoals kraken of boren. Daarbij is het design erg modern en straalt het een gevoel van luxe uit.

Veelgestelde vragen over de brandwerende kluis test

 

 

Slotconclusie over de top 10 brandwerende kluizen

De beste brandwerende kluis voor jezelf vinden is natuurlijk de reden dat je bij ons op de website terecht bent gekomen. De conclusie is dat de 10 brandwerende kluizen allemaal van goede kwaliteit zijn en door ons aanbevolen worden. Ze zijn alle 10 vergeleken door deskundigen waardoor je zeker weet dat je een goede brandwerende kluis zult kopen. 

Een geschikte brandwerende kluis kopen is daarom zeker goed om via ons bij
woonstyletips.nl te doen. Bij ons weet je zeker dat je de juiste kwaliteit hebt en dat er geen vervelende aanbieders tussen zitten. We willen je helpen met het vinden van de best geteste brandwerende kluis zodat je hier een tijdje mee vooruit kunt.

Ze zeggen dat je huis je thuis is, daarom is het belangrijk om het zo veilig mogelijk te maken. Met een brandwerende luik kun je je waardevolle spullen beschermen tegen brand. Er zijn veel verschillende kluizen op de markt maar met de top 10 lijst die wij hebben samengesteld, zal je zeker de perfecte kluis voor jouw behoeften vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn dus je moet niet twijfelen over de levensduur van jouw kluis. Wanneer je meer dan 1 brandwerende kluis wilt aanschaffen, bekijk dan zeker de rest van de producten die wij hebben voorgesteld. Onze geselecteerde producten zorgen er voor dat je een brandwerende kluis kunt kiezen geheel naar je eigen wensen.

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com. Wij ontvangen een kleine commissie indien een brandwerende kluizen via onze pagina aangekocht wordt.

Picture of Lotte
Lotte

Hi, ik ben Lotte en ik ben een gepassioneerde dame die een unieke niche heeft gevonden in de wereld van interieurontwerp en woonstijl. Mijn drijfveer is de perfecte sfeer creëren in elke leefruimte en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn expertise mee te delen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het schrijven van gedetailleerde en informatieve reviews over producten die bijdragen aan woonstijltips.

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022