Vergelijk de 10 beste brandwerende kluizen [Review]

Laatst bijgewerkt: 3 mrt. 2023

Wij van woonstyletips.nl zijn hard aan het werk geweest om de best geteste brandwerende kluizen te vinden. Onze specialisten hebben heel wat tijd gespendeerd om de beste brandwerende kluizen op een rijtje te kunnen zetten. Vanuit de specialisten is deze lijst ontstaan. 

Iedereen is wel eens op zoek naar een brandwerende kluis. Dan is het wel belangrijk dat je er eentje vindt van goede kwaliteit. Anders moet je al snel weer een nieuwe zoeken. Daarom is het goed om direct op zoek te gaan naar de juiste brandwerende kluis voor jezelf.

Goede brandwerende kluizen - Top 10 lijst

Wij hebben met onze specialisten samen de top 10 brandwerende kluizen 2023 opgesteld. Al deze brandwerende kluizen kun je daarom op een eenvoudige manier onder elkaar vinden. Ze zijn bedoeld voor iedereen die een brandwerende kluis wilt vinden die een geruime tijd mee gaat en bij jezelf past. 

De specialisten hebben naar alle mogelijke aspecten van de goede brandwerende kluis gekeken. Op die manier weet je zeker dat je een goede brandwerende kluis koopt. Zo voorkom je dat je eventueel een miskoop kunt begaan.

  1. Veiligheid
  2. brandwerende kluis

Inhoudsopgave

Het vergelijken van brandwerende kluis producten: "Een praktische gids"

Voordat de specialisten de lijst hebben opgesteld, hebben ze eerst een hele hoop research gedaan voordat ze duidelijk hadden wat precies de top 10 brandwerende kluizen is. Ze hebben naar allerlei verschillende mogelijkheden gekeken om een lijst op te kunnen stellen. Ze hebben niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar bijvoorbeeld de levensduur. 

Voor de specialisten (en voor ons) is het zeer belangrijk dat alle brandwerende kluizen van hoge kwaliteit zijn. Daarom hebben ze heel wat uren gezocht naar de juiste top 10. De beste brandwerende kluizen zijn uiteindelijk in de top 10 beland, zodat jij ze ook eenvoudig kunt vinden.

1. Strongbox Digitale elektronische kluis

This Strongbox digital electronic wall-mount fireproof safe from Kluis is the ideal solution for any home or office looking to keep their valuables secure. With an external size of 22.5 x 17 x 16 cm (8.85 x 7.0 x 6.3 inches), this safe is designed with a robust steel structure that is highly resistant to fire and impact. Its wall mountable design allows you to discreetly secure it in any desired location. The safe features a four-wheel password and key combination lock, which ensures maximum protection against unauthorized access. The interior of the safe is spacious and features a removable shelf that allows you to easily store and organize your items. The safe also features a carpeted floor to keep your items scratch-free and safe. The safe is also equipped with an LED light for easy viewing and retrieval of your items in the dark. Its digital control system is user-friendly and allows you to easily set up and manage the safe. With its reliable construction and advanced security features, this safe from Kluis is the perfect choice for any home or office.

2. Raykon Elektronische Kluis

De Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend is de perfecte manier om al je waardevolle spullen veilig op te slaan. Of je nu kostbaarheden, juwelen of belangrijke documenten bewaart, de kluis biedt de ultieme bescherming. De kluis is gemaakt van sterk metaal en heeft een cijferslot met sleutel voor extra beveiliging. Het is vuur- en watervast en biedt bescherming tegen alle soorten inbraken. Bovendien is de kluis licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. De kluis heeft een ruime binnenkant waar je al je kostbare bezittingen kwijt kunt. Met de Raykon Elektronische Kluis hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je bezittingen.

3. Masterlock L1200 documentenkluis

De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis biedt een betrouwbare bescherming voor je waardevolle documenten en digitale bestanden. De kluis heeft een compacte afmeting van 35,5 bij 25 bij 20,5 cm, waardoor deze gemakkelijk in een kast, onder het bureau of op een andere discrete plek te plaatsen is. Het geïntegreerde handvat aan de bovenzijde biedt een extra gemak bij het verplaatsen van de kluis. De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis is UL/ETL-gecertificeerd en biedt een betrouwbare bescherming tegen brand. De kluis is geschikt voor papieren documenten, digitale bestanden, kostbaarheden en foto's. De kluis beschermt de inhoud 30 minuten lang tegen temperaturen tot 843° C. Bovendien is de kluis uitgerust met een sleutelslot, waardoor je je kostbaarheden veilig kunt opbergen.

4. DisQounts Digitale kluis

Gewicht: 3 kg Slot: digitaal Slottype: elektronisch Slot met cijfercode met 6 cijfers Aantal sleutels: geen Verzendkosten: gratis Verzendtijd: 2-5 dagen binnen Nederland Merk: DisQounts Deze digitale kluis van DisQounts biedt je de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. De kluis is bedoeld voor gebruik in eigen huis en is voorzien van een brandwering, zodat je spullen goed beschermd zijn. De kluis is gemaakt van metaal en heeft een zwarte kleur. De afmetingen zijn 23 cm x 17 cm x 17 cm en het gewicht is 3 kg. De kluis is voorzien van een digitaal slot met een elektronisch slottype en een cijfercode met 6 cijfers. Er zijn geen sleutels nodig voor deze kluis. Verzenden is gratis binnen Nederland en de verzendtijd bedraagt tussen de 2 en 5 dagen. Met deze digitale kluis kun je je waardevolle spullen veilig opbergen in je eigen huis en heb je geen last meer van inbrekers of brandstichters.

Bekijk ook deze producten:

5. Masterlock kluis LCFW30100

De MasterLock brandwerende kluis LCFW30100 biedt jou de ultieme bescherming voor je belangrijke documenten, media, foto’s en waardevolle spullen. Deksel en wanden gemaakt van dik staal zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen brand en water. Binnenin heb je meer dan voldoende ruimte voor al je papieren met A4-formaat en zelfs zonder dat je deze op hoeft te vouwen. De kluis is voorzien van een programmeerbaar elektronisch slot met een veiligheidscertificaat, dat je de mogelijkheid geeft om je documenten te beveiligen met een persoonlijk wachtwoord. Het elektronische slot is voorzien van een LED-display die je helpt bij het openen en sluiten van de kluis. De kluis is bovendien uitgerust met een kabel waarmee je hem aan een vaste object kunt bevestigen. Ook is de kluis voorzien van een vocht- en temperatuursensor die je waarschuwt als er een te hoge temperatuur of te veel vocht in de kluis wordt gedetecteerd.

6. MasterLock Brandwerende Kluis

De MasterLock LFW082FTC is de ideale oplossing voor het beveiligen van waardevolle bezittingen. Met een digitale vergrendeling en verlichte toetsen is de kluis gemakkelijk te bedienen. De vergrendeling is gecertificeerd door UL en ETL voor 45 minuten brandwerendheid bij een temperatuur van 927°C. Daarnaast is de kluis volledig waterdicht, waardoor documenten, apparatuur en andere waardevolle items veilig worden opgeslagen. De kluis heeft ook een in hoogte verstelbare lade, waardoor het mogelijk is om items op verschillende niveaus te organiseren. De MasterLock LFW082FTC is ontworpen met een speciale luchtstroomconstructie voor verhoogde brandwerendheid. Daarnaast is de kluis gemaakt van sterk staal, waardoor hij bestand is tegen mechanische schade. De kluis heeft ook een gepatenteerd, vergrendelbaar slot, dat het onmogelijk maakt om de kluis te openen zonder de juiste code. Met deze kluis kunnen waardevolle bezittingen en documenten veilig worden bewaard.

7. Thuys Kluis

De Thuys Kluis is een kluisje met cijferslot dat speciaal is ontworpen om jouw waardevolle spullen veilig op te bergen. De kluis is heel stevig en voorzien van een brandwerende coating, zodat jouw spullen altijd veilig zijn. Ook biedt de kluis meerdere open mogelijkheden, waaronder cijferslot, sleutel en elektronische codes. Zo kan je kiezen welke open methode voor jou het meest handig is. Het gebruik van de Thuys Kluis is eenvoudig: voer de code in die je hebt gekozen, leg je spullen in de kluis en sluit de kluis. Door het unieke design van de Thuys Kluis heb je geen zorgen meer nodig als het gaat om het kwijtraken van spullen of het gestolen worden hiervan. Mocht er ooit brand uitbreken in jouw huis, dan zal de kluis de spullen binnen beschermen. Daarnaast heeft de kluis een ruime inhoud van 22 liter, waardoor je al jouw waardevolle spullen kwijt kan. De Thuys Kluis is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een gewicht van 6,5 kilo. Wat ook handig is, is dat de kluis 100% tevredenheidsgarantie biedt.

8. Brandwerende zak

Deze brandwerende zak is meer dan alleen maar een documentenhouder. Het is een multifunctioneel stukje veiligheid. De hittebestendige buitenzijde van de koffer is gemaakt van speciale glasvezel en silicone coating, waardoor uw bezittingen extra goed beschermd worden tegen water, warmte en vuur. Deze buitenzijde weerstaat temperaturen tot wel 800°C. Bovendien is de tas waterbestendig en kan hij documenten en andere waardevolle spullen bevatten die een extra laagje bescherming nodig hebben. De tas sluit perfect af met een stevige rits, waardoor er geen water of vuur bij uw bezittingen kan komen. Zo bent u er zeker van dat alles wat u bewaart in deze hitte- en waterbestendige tas beschermd is tegen extreme omstandigheden. Daarnaast is de koffer ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. U kunt deze tas dus overal mee naar toe nemen en uw waardevolle bezittingen optimaal beschermen.

9. Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box

This Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot is the perfect way to securely store important documents and papers. It is fireproof and has been certified with a UL72 fire-resistance rating, ensuring that it can withstand temperatures of up to 1,093°C for 30 minutes. The box is also made from a double-walled, solid plastic with fireproof material all around, as well as a sturdy handle. The box can hold documents in A4 size and comes with two keys included. It is also ready for ground anchoring, although the fixing material is not included. Its internal measurements are 225 x 315 x 85mm and it weighs 9kg. With this Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot, you can be sure that your valuable documents will be safe and secure.

10. Elektronische Kluis met Cijferslot

De Raykon Elektronische Kluis is een uitstekende keuze om al je waardevolle spullen veilig te bewaren. Het cijferslot met sleutel maakt het makkelijk om je kostbaarheden op te bergen. Het openen en sluiten gaat zeer eenvoudig met de gebruiksvriendelijke knoppen. De kluis heeft een ruim interieur waardoor er meerdere items in kunnen worden opgeborgen. Het stevige materiaal en de stevige constructie maken de kluis een geweldige keuze tegen inbraak. Er is een extra lade aan de binnenkant van de kluis waardoor je al je kostbaarheden rustig kunt opbergen. De lade is voorzien van een vergrendelingsmechanisme wat zorgt voor extra veiligheid. De Raykon kluis biedt een betrouwbaar systeem van beveiliging voor al je waardevolle spullen. Het is niet alleen brand- en waterwerend, maar ook bestand tegen andere vormen van inbraak zoals kraken of boren. Daarbij is het design erg modern en straalt het een gevoel van luxe uit.

Populaire vragen over de brandwerende kluis review

De best geteste brandwerende kluis is in 2023 Strongbox Digitale elektronische kluis . Dit is op basis van onderzoeken de beste brandwerende kluis die je tegenwoordig kunt kopen. Uiteraard verschillende de meningen en ervaringen brandwerende kluizen hierover, daarom is het ook een top 10. 

Als Strongbox Digitale elektronische kluis toch niet helemaal bij je past, kun je kijken naar de andere brandwerende kluizen zoals Raykon Elektronische Kluis . Alle brandwerende kluizen die in de top 10 staan, zijn geschikt om eens naar te kijken of het wat voor je is.

Wat is de beste brandwerende kluis en hoe vergelijk je dit? De producten zelf vergelijken, kun je op dezelfde manier doen zoals onze specialisten dit gedaan hebben. Ze hebben alle mogelijke opties op een rijtje gezet om te kijken welke het beste is. 

Dit kun je zelf ook doen. Je kunt kijken welke brandwerende kluis jou het meeste aanspreekt en welke niet. Op die manier kun je steeds al wat meer brandwerende kluizen afstrepen. Dit kunt je aan de hand doen van de top 10 op woonstyletips.nl, maar je kunt ook zelf een lijstje opstellen.

Je zult bij ons verschillende winkels voorbij zien komen die de brandwerende kluizen verkopen. Op die manier kunnen een ruim aanbod aanbieden voor iedereen. Alle winkels waar wij mee samen werken zijn zeker weten betrouwbaar. 

Wij werken niet samen met winkels die niet betrouwbaar zijn. Alle winkels zijn dan ook een goede optie om een brandwerende kluis  bij te kopen.

De brandwerende kluis ervaringen die worden aangegeven, zijn allemaal van onafhankelijke partijen. Dit zijn geen mensen waar wij invloed op hebben. Deze mensen hebben zelf de brandwerende kluis test gedaan. Ze hebben zelf gekeken wat ze van de brandwerende kluizen vonden. 

Wij hebben hier geen invloed op. De reviews zijn altijd eerlijk en de mensen geven altijd hun mening. Een mening is altijd van iemand zelf en een eerlijke mening waarderen we erg.

Eindconclusie: top 10 brandwerende kluizen

Een best getest brandwerende kluis kopen is natuurlijk waarvoor je hier bent. De conclusie is eigenlijk dat alle 10 de brandwerende kluizen eenvoudig gekocht kunnen worden. Ze zijn alle tien onderzocht door specialisten, waardoor je zeker weet dat je iets goeds gaat kopen. 

De brandwerende kluis kopen is daarom zeker een goede optie om bij woonstyletips.nl te doen. Bij ons weet je zeker dat je de juiste kwaliteit hebt en dat er geen vervelende aanbieders tussen zitten. We willen je helpen met het vinden van de beste brandwerende kluis zodat je hier een tijdje mee vooruit kunt.

  1. Veiligheid
  2. brandwerende kluis

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.

Lotte
Lotte

Hi, ik ben Lotte, een gepassioneerde dame die een unieke niche heeft gevonden in de wereld van interieurontwerp en woonstijl. Mijn drijfveer is de perfecte sfeer creëren in elke leefruimte en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn expertise mee te delen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het schrijven van gedetailleerde en informatieve reviews over producten die bijdragen aan woonstijltips.

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022

Het juiste product voor elke StyleTip.

Heb jij inspiratie opgedaan met de StyleTips? Dan kun je nu de beste producten zoeken om jouw droomhuis te creëren.