Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Sinan Eroglu

Sinan Eroglu is een Nederlandse acteur van Turkse afkomst. Zijn acteercarrière begon in 2012. In dit jaar speelde hij een grote bijrol in de Nederlandse serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Later was hij te zien in series als Lieve Lisa en Zusjes. Sinds het begin van zijn carrière heeft Eroglu in veel Nederlandse en Turkse films en series gespeeld. 

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Sinan Eroglu in de hoofdrol

Sinan Eroglu heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van romantische komedies tot spannende politieseries. Wat precies zijn beste werk is? Wij vertellen het je graag!

Costa!! (2022)

In Costa!! reist Anna naar Spanje om erachter te komen waar haar moeder in haar jongere jaren als propper werkte voor een van de grootste clubs van Lloret. Haar biologische vader Thomas is inmiddels eigenaar van de club. Eenmaal aangekomen in Spanje blijkt Costa! verouderd en vervallen te zijn. Samen met vriendin Bibi en de huidige proppers, waaronder Kay (Sinan Eroglu), besluit Anna Costa! weer op de kaart te zetten!

De Tatta’s (2022)

De rijke familie van Kempen gaat plotseling failliet omdat Erik van Kempen, de vader, een enorm slechte investering heeft gedaan. Het gezin moet verhuizen van hun luxe villa naar een flat in een compleet nieuwe buurt. De ‘tatta’s’ moeten wennen aan de multiculturele buurt waarin ze belanden, maar al snel ontstaan er onwaarschijnlijke vriendschappen met hun buren Volkan (Sinan Eroglu), Ilias en Appie. 

Beraber (2023)

Zeki is een freerunner wiens leven op zijn kop staat wanneer zijn vader besluit van Rotterdam naar Istanbul te verhuizen. Terwijl vader Mahir (Sinan Eroglu) werkt, moet Zeki de zomervakantie doorbrengen in de chique, omheinde gemeenschap waar ze wonen. Zeki ontsnapt over de muur en raakt bevriend met Kemal en andere straatkinderen, een groep zakkenrollers. Zeki probeert erbij te horen en verbergt hoe hij leeft in de besloten gemeenschap. Terwijl Kemal en Zeki met de dag betere vrienden worden, wordt Kemals beste vriend jaloers.

Evli ve Öfkeli (2015 - 2016)

Deze Turkse serie is goed te vergelijken met de Amerikaanse Desperate Housewives. In de serie volgen we vier vrouwen die stuk voor stuk zijn verraden door hun echtgenoten. Er ontstaat een vriendschap waar steun op de voorgrond staat. Als single vrouwen is het tijd voor de vrouwen om weer op stap te gaan en romantiek te verwelkomen!

DNA (2019)

DNA is een serie die zich focust op een team van rechercheurs en officieren van justitie die complexe moordzaken oplossen. Sinan Eroglu speelt Rodan Celik, een onderdeel van dit team. De serie van tien afleveringen combineert populaire thema’s van persoonlijke drama’s, misdaadonderzoek en uitdagingen binnen het juridische systeem. 

The Passion (2023)

The Passion is een Nederlands crossmediaal project dat het paasverhaal vertelt. Aan de hand van Nederlandstalige popsongs wordt het verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus vormgegeven. In de dertiende editie (2023) van The Passion speelde Sinan Eroglu de rol van Jezus.

Deze Nederlandse acteur met Turkse achtergrond zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek verschijnen. Wil je vast kennismaken met Sinan? Kijk dan vast naar deze zes Sinan Eroglu films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs