Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Keri Russell

Keri Lynn Russell is een Amerikaanse actrice die de hoofdrol heeft mogen spelen in een groot aantal films en tv-programma’s. Keri begon al vroeg met acteren. Op 15-jarige leeftijd boekte ze haar eerste rol in de televisieserie New Mickey Mouse Club. Na haar debuut ging het snel en in de jaren hierna was ze constant aan het werk. Benieuwd naar haar werk? Dit zijn de beste films en tv-programma’s met Keri Russel in de hoofdrol.

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Keri Russell in de hoofdrol

Keri Russell heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van comedies tot horror. Wat precies haar beste werk is? Wij vertellen het je graag!

The Diplomat (2023)

The Diplomat is het meest recente werk van Russell. In de serie volgen we Kate Wyler, de nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten in Groot-Brittannië. De spraakmakende baan is niet geschikt voor Kate, maar ze zet zich hard in om een internationale crisis te bezweren. Ze smeedt strategische allianties en past zich zo goed mogelijk aan aan haar nieuwe plek in de schijnwerpers. Haar werk en de drama dat hierbij komt kijken heeft enorme gevolgen voor haar huwelijk met Hal en haar politieke toekomst. 

Cocaïne Bear (2023)

Als zijn vliegtuig neerstort, besluit een piloot $14 miljoen aan cocaïne uit het vliegtuig te gooien en zelf te springen. Hierbij komt de piloot te overlijden. De cocaïne komt terecht in het Chattahoochee National Forest in Georgia. Een deel van de drugs wordt gevonden door een zwarte beer, die high op een moorddadige strooptocht gaat door de bossen op zoek naar meer cocaïne. 

Ondertussen bevinden Sari (Keri Russell), Eddie, Daveed, Syd, Bob, Dee Dee en Henry zich allemaal in het bos. Hebben deze indringers van het natuurlijk habitat van de beer het in zich om de strijd tegen de cocaïne beer te winnen?

Dark Skies (2013)

De familie Barrett – moeder Lacy (Keri Russell), vader Daniel, oudste zoon Jesse en jongste zoon Sammy – wonen in een rustige straat in een Amerikaanse buitenwijk. Een aantal vreemde gebeurtenissen overkomt de familie, zo stormen er honderden vogels het huis binnen, krijgt Sammy een toeval en ziet Lacy figuren in huis. Het gezin heeft het vermoeden dat ze met iets buitenaards te maken hebben… Durf jij het aan om naar Dark Skies te kijken?

The Girl in the Park (2007)

Julia Sandburg is getraumatiseerd door de verdwijning van haar driejarige dochter vijftien jaar geleden en heeft zich afgesloten van iedereen die haar ooit dierbaar was, inclusief haar beste vriendin (Keri Russell), man Doug en haar zoon Chris, die jarenlang probeerden haar muur van haar te doordringen. Maar wanneer Julia Louise ontmoet, een onrustige jonge vrouw met een bewogen verleden, komen alle oude psychische wonden van Julia pijnlijk weer naar boven, evenals haar onlogische en steeds irrationelere hoop dat Louise de dochter kan zijn die ze zo lang geleden heeft verloren.

Antlers (2021)

In een klein stadje in het centrum van Oregon runt Frank Weaver een meth laboratorium vanuit een verlaten mijn. Terwijl zijn jonge zoon Aiden buiten de mijn in zijn vrachtwagen wacht, worden Frank en een medeplichtige aangevallen door een onzichtbaar wezen. Frank en Aiden overleven hun ontmoeting met het wezen en keren terug naar huis, waar hun toestand snel verslechtert. Docent Julia (Keri Russell) maakt zich zorgen over de jongens en wil dit probleem tot op de bodem uitzoeken!

Deze actrice zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek verschijnen. Wil je vast kennismaken met Russell? Kijk dan vast naar deze vijf Keri Russell films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs