Zoek
Sluit dit zoekvak.

TOP 10 koopgids draadloze deurbel met camera

Laatst bijgewerkt:

Top 10 draadloze deurbel met camera – De afgelopen jaren vonden er jaarlijks volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) ongeveer 2500 inbraken plaats in Nederland. Dat is minder dan een paar jaar geleden toen het aantal tussen 4500 en 5000 per jaar lag. Maar elke inbraak is natuurlijk te veel. 

Een van de redenen dat het aantal inbraken omlaag is gegaan heeft te maken met de beveiligingsmogelijkheden. Steeds meer mensen kopen een draadloze deurbel met camera. Heb jij er nog geen, maar overweeg je er een aan te schaffen? Lees snel verder, je vindt hier de top 10 draadloze deurbel met camera.

Dankzij een draadloze deurbel met camera weet je altijd wie er voor de deur staat. Zelfs als je zelf niet thuis bent. Het geeft je een veilig gevoel en werkt preventief tegen inbraak. Je leest hier overigens niet alleen het antwoord op de vraag, wat is de beste draadloze deurbel met camera? We delen ook nuttige informatie die je helpt om een goede draadloze deurbel met camera te kopen. Met deze informatie en de antwoorden op veelgestelde vragen heb je alles in handen om de juiste draadloze deurbel met camera te kopen.

Top 10 koopgids draadloze deurbel met camera

Een draadloze deurbel met camera is een goede aanvulling op de beveiliging van je huis. Het geeft je een gerust gevoel om te weten wie er voor de deur staat. Of je nu thuis bent, op je werk of op vakantie. Doordat je weet wie er aan de deur staat kun je weloverwogen besluiten of je de deur wel of niet open doet. 

Wil je een draadloze deurbel kopen dan zul je al snel zien dat er heel veel keuze is. Maar wat is de beste draadloze deurbel met camera? We zijn voor je op onderzoek uit gegaan, hebben alle draadloze deurbel met camera reviews gelezen en alle opties aan een deurbel met camera test onderworpen. Het resultaat is een lijst met de top 10 beste draadloze deurbellen met camera. Laten we ze eens doornemen:

Inhoudsopgave

1. SecuFirst DID701B Slimme Wifi Deurbel

Onze nummer 1 in de top 10 draadloze deurbel met camera is de SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera. Dit is een zeer goede keuze als je je huis veiliger wil maken. De draadloze deurbel met camera is makkelijk te installeren en te bedienen. Als iemand voor de deur staat ontvang je een melding op je telefoon. De draadloze deurbel heeft een kijkhoek van 140°, waardoor je goed kan zien wat er voor de deur gebeurt. Bovendien heeft het beeld Full HD-kwaliteit (1080P).

Je kunt de videobeelden dankzij de meegeleverde micro-SD-kaart ook opnemen. De inbegrepen kaart van 16 GB is geschikt om 1300 bewegingen op te nemen. Je kunt die zelf uitbreiden naar maximaal 128 GB. Je kunt op deze goede draadloze deurbel met camera ook een elektrisch slot aansluiten. Hierdoor heb je nooit meer een fysieke sleutel nodig en kun je het slot overal openen vanaf je telefoon. 

Deze draadloze deurbel met camera is als beste getest. Niet alleen is de kwaliteit geweldig. Het pakket dat je ontvangt, is ook zeer compleet. Je krijgt naast alle hardware zelfs een schroevendraaier en raamstickers. Met deze stickers kun je anderen erop attenderen dat je een deurcamera hebt.

Voordelen

✅ Grote kijkhoek van 140°

✅ Meldingen op je mobiele telefoon of tablet

✅ Opslagcapaciteit is uit te breiden

✅ Het is mogelijk om een elektrisch slot toe te voegen

✅ Communiceren door ingebouwde speaker en microfoon

Nadelen

❌ Je hebt een goede wifi-verbinding nodig

❌ Installatie zou makkelijker mogen

2. Zedar Video Deurbel met Camera

In onze draadloze deurbel met camera test is de Zedar video deurbel met camera en wifi zeer hoog geëindigd. Met deze deurbel weet je altijd wie er voor de deur staat. De bel geeft een signaal als er aangebeld wordt, maar ook als beweging wordt gedetecteerd. Dat werkt niet alleen overdag, maar ook in het donker dankzij de HD-camera met nachtzicht. Dat is ook een van de redenen dat dit apparaat onze top 10 deurbel met camera heeft gehaald. 

In de verpakking zit zowel de deurbel als de ontvanger, 3 AA-oplaadbare batterijen en bevestigingsmateriaal. Doe de batterijen in het apparaat, hang alles op, koppel met de app en klaar ben je. Vanaf nu kun je in HD-kwaliteit (1080P) zien wie er voor de deur staat. Je kunt 180° rondkijken zodat je nooit meer wat mist. Een handige functie is het feit dat meerdere mensen de beelden van de draadloze deurbel met camera kunnen zien.

Voordelen

✅ Eenvoudige installatie

✅ HD-camera met 180° kijkhoek

✅ Meldingen op je smartphone

✅ Bewegingssensor

✅ Oplaadbare batterijen inbegrepen

Nadelen

❌ SD-kaart opslagcapaciteit kan vol raken

❌ Je kunt niet langer dan 2 maanden terugkijken

3. Xecurity X-One Deurbelset

Wil je altijd weten wie er voor de deur staat, dan is de Xecurity X-One Deurbelset een hele goede keuze. Het apparaat is niet voor niets als een van de beste uit onze draadloze deurbel met camera test gekomen. Het is een slimme deurbel met een geluids-sensor en bewegingssensor. Je ontvangt hiervan een melding op je mobiele telefoon zodat je direct op de hoogte bent. Deze functie werkt ook ’s nachts dankzij de camera met nachtzicht. Dankzij de ontvanger hoor je de bel ook in huis. Je kunt kiezen uit een van de 38 melodieën. 

De draadloze deurbel met camera wordt gekoppeld aan de Aiwit app. Die is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Via de app kun je zien wie er voor de deur staat of simpelweg zelf de camera aanzetten. Dit is overigens een draadloze deurbel zonder batterijen. Je kunt het apparaat zowel op bedrading als op batterijen aansluiten. Heb je desondanks toch iemand gemist dan kun je de beelden terugkijken. Je kunt via de microfoon communiceren met de persoon die voor de deur staat. Nu begrijp je waarschijnlijk waarom dit een van de best geteste draadloze deurbel met camera is.

Voordelen

✅ Eenvoudige installatie

✅ HD camera en bewegingssensor 

✅ Draadloze deurbel zonder batterijen

✅ Meerdere gebruikers toevoegen

✅ Geschikt voor alle weertypes

Nadelen

❌ Je hebt goede wifi nodig met 2,4 ghz

❌ Voor extra functies is een abonnement nodig

4. Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro

De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is een van de beste draadloze deurbellen met camera. Het is de ideale manier om je huis veilig te houden en je privacy te bewaken. Het systeem beschikt over de laatste smart home technologie en heeft maar liefst 2 camera’s. Beide camera’s hebben 2K-kwaliteit en zorgen ervoor dat je alles goed kunt zien. 

Dit systeem is zo goed dat het zelfs meerdere vormen van bewegingsdetectie heeft. De PIR-detector detecteert lichaamswarmte. De radar-bewegingsdetector scant bewegingen. Niemand zal dus ongedetecteerd voor je huis staan. Je kunt de beelden zeer veilig opslaan dankzij extra gegevensversleuteling. Het lijkt misschien dat dit systeem moeilijk te installeren is, maar niets is minder waar. Alle dingen die je nodig hebt zitten in het pakket en installeren zal slechts een paar minuten duren.

Voordelen

✅ Twee 2K-camera’s voor heldere beelden

✅ Eenvoudige installatie 

✅ Intercomfunctie

✅ Geavanceerde bewegingsdetectie

✅ Te koppelen met Google Assistant en Alexa

Nadelen

❌ Je hebt goede wifi nodig

❌ Redelijk prijzig

5. Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

De Eufy Video Doorbell is een wat duurder model, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Als we deze draadloze deurbel met camera vergelijken komt die als een van de betere uit de bus. Als er iemand voor de deur staat kun je die persoon in HD-kwaliteit (1080P) zien. De deurbel heeft ook een infrarood-sensor waardoor ook in het donker beweging wordt gedetecteerd. Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon kun je ook communiceren met de persoon voor de deur. 

Voor je eigen veiligheid kun je ook een opname maken van de persoon die voor de deur staat. Voor deze optie heb je overigens wel een abonnement nodig. Een andere handige functie is het feit dat je 3 reacties kunt opnemen. Belt iemand aan dan kun je een van deze reacties afspelen. Het apparaat wordt geleverd met batterijen die in ieder geval 120 dagen meegaan.

Voordelen

✅ Bediening via de app

✅ Heldere 1080p HD beelden

✅ Intercomfunctie

✅ Infrarood voor detectie in de avond

✅ Beelden opnemen

Nadelen

❌ Alleen met oplaadbare batterijen

❌ Geen beelden opslaan in je eigen cloud

6. Housetrack Video Deurbel met Camera

Uit onze draadloze deurbel met camera test is de Housetrack Video Deurbel met Camera en wifi als een van de betere naar voren gekomen. Je kunt in volledige HD bekijken wie er voor de deur staat. Daarvoor hoef je niet te wachten totdat iemand aanbelt. Dankzij de bewegingssensor krijg je direct een melding in de app. Je kunt vervolgens via de audio- en opname functie met de persoon voor de deur communiceren. Het is goed om te weten dat deze draadloze deurbel waterdicht is waardoor hij niet per se onder een overkapping hoeft te hangen. De meegeleverde batterij is oplaadbaar en gaat in ieder geval 180 dagen mee. Deze draadloze deurbel heeft nog een aantal andere leuke foefjes. Je kunt bijvoorbeeld je stem vervormen, zodat de persoon voor de deur niet weet of je een man of vrouw bent. Daarnaast is het apparaatje moeilijk te stelen. De draadloze deurbel heeft anti-diefstalsoftware en extra grote schroeven.

Voordelen

✅ Heldere HD-beeldkwaliteit 

✅ Bewegingssensor met meldingen

✅ Verbinding via de app met wifi

✅ Zeer goed bereik dankzij dubbele wifi-antennes

✅ Volledig waterdicht

Nadelen

❌ Bijbetalen voor extra opslag

❌ Geluid mag iets harder

7. Selerd Draadloze Deurbel

De Selerd draadloze deurbel is een zeer voordelige keuze die ook nog eens zeer goed werkt. Het draadloze apparaat heeft een bereik van 300 meter. Wil je deze draadloze deurbel zonder camera kopen dan kun je kiezen uit 38 melodieën. De melodie die je kiest, wordt afgespeeld op een aparte ontvanger die mee wordt geleverd. Als iemand aan de deur staat zal een gekleurde cirkel op het apparaat knipperen en het geluid afspelen. Je kunt het geluidsvolume instellen op 25 dB tot 85 dB. Hierdoor is het een perfecte optie voor ouderen en slechthorenden. 

Deze draadloze deurbel heeft ook anti-interfentie technologie die voorkomt dat andere apparaten voor storting zorgen. Het is daarnaast goed om te vermelden dat deze draadloze deurbel waterdicht is en geschikt voor temperaturen die variëren tussen -10 ℃ en 60 ℃.

Voordelen

✅ 35 melodieën

✅ Waterdicht en bestand tegen bijna alle weersomstandigheden

✅ Draadloos bereik tot 300 meter

✅ Anti-interferentie technologie

✅ Geschikt voor slechthorenden

Nadelen

❌ Draadloze deurbel zonder camera

❌ Geen app

8. Smart Connect Video Deurbel

De Smart Connect Video-Deurbel is een draadloze deurbel met camera en spraakfunctie. Dankzij Full HD 1080P zie je duidelijk wie er voor de deur staat. Deze beelden komen binnen via een app op je mobiele telefoon. Mensen hoeven overigens niet per se aan te bellen, dankzij de bewegingssensor krijg je direct een bericht via de app. Die werkt zowel overdag als in de nacht. Via de app kun je ook met de persoon voor de deur communiceren.

Als we deze draadloze deurbel met camera vergelijken met de andere opties kunnen we constateren dat deze een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. De opslag van de beelden gaat via Micro-SD, maar je kunt de gegevens ook opslaan in de cloud. Het enige nadeel is dat je zelf geen melodieën kan toevoegen. Er zijn maar 2 vooringestelde melodieën, maar je kunt wel zelf het volume instellen.

Voordelen

✅ HD-videobeelden

✅ Tweerichtingscommunicatie

✅ Geavanceerde bewegingssensor

✅ Nachtsensor

✅ Eenvoudige installatie

Nadelen

❌ Vereist goede wifi-verbinding

❌ Maar 2 melodieën

9. Cless Deurbel met camera

De Cless Deurbel met camera is de optimale oplossing voor een veiliger huis. Deze draadloze deurbel met camera is een betrouwbare manier om altijd en overal op de hoogte te zijn van mensen voor de deur. Je krijgt een bericht via de app op je telefoon. Je kunt vervolgens niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar ook met die persoon communiceren. Staat er een pakketbezorger voor de deur dan kun je bijvoorbeeld aanwijzingen geven waar ze het pakket kunnen achterlaten.

Dit systeem heeft ook een antidiefstalsysteem zodat de deurbel met camera niet gestolen wordt. Er wordt een 16 GB SD-kaart meegeleverd zodat je video’s direct op kunt slaan. Het is overigens ook mogelijk om de beelden in je eigen cloud op te slaan.

Voordelen

✅ Scherp beeld met Full HD-camera

✅ Intercomfunctie 

✅ Antidiefstalsysteem

✅ Nachtvisie en infrarood

✅ Geen abonnementskosten

Nadelen

❌ De handleiding mag iets completer 

❌ Vrij log formaat

10. Gologi draadloze deurbel

De Lumaland Round 2-in-1 zitzak biedt veelzijdig comfort, zowel binnen als buiten. Deze trendy zitzak kan worden gevormd als een plat vloerkussen of worden gebruikt als een knusse stoel, perfect voor elke leefruimte, zoals balkons, terrassen of tuinen. 

De stof is waterafstotend en bestaat uit een combinatie van 50% pvc en 50% polyester, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik. Met 16 trendy kleuren om uit te kiezen, past deze zitzak bij verschillende stijlvoorkeuren. De EPS parelvulling in de zitzak garandeert een optimale zitervaring, ongeacht of je gaat zitten of liggen. De duurzame hoes heeft extra sterke naden en bevat een handige binnenzak met waszak die het onderhoud vereenvoudigt.

Voordelen

✅ Heldere beeldkwaliteit in 1080p HD

✅ Nederlandstalige app

✅ Chime-functie voor geluidsmeldingen

✅ Infrarood-sensor voor nachtzicht

✅ Lange batterijduur

Nadelen

❌ Laad langzaam op 

❌ Het geluid is zacht

Wat is een draadloze deurbel met camera?

Je hebt onze draadloze deurbel met camera vergelijking gezien, maar wat is een draadloze deurbel met camera eigenlijk. Simpel gezegd is het een apparaatje waarmee je je voordeur in de gaten kan houden. De meeste draadloze video deurbellen hebben naast een camera, ook een microfoon en luidspreker.

Bovendien is de best geteste draadloze deurbel met camera uitgerust met een sensor. De camera begint met het registreren van de persoon voor de deur zodra beweging wordt waargenomen. Je krijgt vervolgens een melding via een app of een ontvanger in je huis. Een draadloze deurbel met 2 ontvangers bestaat trouwens ook. Wanneer iemand aanbelt, zal de ontvanger een melding geven.

Waarom zou je een draadloze deurbel met camera kopen?

Een draadloze video deurbel is bedoeld voor beveiliging en gemak. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen om een draadloze deurbel met camera te kopen. 

 • Beveiliging: Je kunt je huis en eigendommen beter beschermen door te zien wie er voor je deur staat. Je kunt overal en altijd een oogje in het zeil houden. 
 • Interactie met mensen voor de deur: Dankzij de microfoon en luidspreker kun je met mensen voor de deur praten.
 • Preventie: Het hebben van een draadloze deurbel heeft ook een preventieve werking. Inbrekers en andere kwaadwillenden willen niet vastgelegd worden op een camera. De kans dat ze jouw huis overslaan is dus groter.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een draadloze deurbel met camera

Ook als je een best geteste draadloze deurbel met camera koopt, moet je een aantal dingen overwegen. Uit draadloze deurbel met camera reviews is gebleken dat andere gebruikers de volgende punten het belangrijkste vinden:

 • Beeldkwaliteit: Let op de resolutie van de camera. 1080p of 2K bieden scherpere beelden. Nachtzicht is ook essentieel voor bewaking ’s nachts.
 • Bewegingssensoren: Controleer of de deurbel geavanceerde bewegingsdetectie heeft. Bij een lage kwaliteit is de kans groot dat je regelmatig valse meldingen krijgt. 
 • Opslag: De meeste draadloze deurbellen slaan beelden intern op. Maar nog beter is het als je de beelden in je eigen cloud op kunt slaan. 
 • Stroomvoorziening: Kies tussen een draadloze deurbel zonder batterijen of een deurbel met bedrading. Welke je kiest, hangt af van je eigen voorkeur. 
 • Tweerichtingscommunicatie: Als je met bezoekers wilt praten, zorg dan dat de deurbel een ingebouwde luidspreker en microfoon heeft.
 • Connectiviteit: Zorg ervoor dat de deurbel compatibel is met je mobiele apparaat en wifinetwerk.
 • Installatie: Controleer of de installatie zelf uit te voeren is, of dat je professionele installatie nodig hebt.
 • Prijs: Stel een budget in en vergelijk prijzen om een deurbel te vinden die aan je behoeften voldoet.

Conclusie

Als een ding duidelijk is geworden uit deze draadloze deurbel vergelijking is dat een draadloze deurbel een goede investering is. Het geeft je de rust en zekerheid die je nodig hebt om je veilig te voelen in je eigen huis. In onze top 10 draadloze deurbel met camera vind je de beste opties. 

De draadloze deurbel met camera die als beste getest is, is ook de beste draadloze deurbel zonder camera volgens de consumentenbond. Kies de deurbel die het beste past bij je behoeften en budget, en geniet van het veilige gevoel.

Veelgestelde Vragen over de draadloze deurbel met camera die het beste getest is

Een draadloze video deurbel heeft een ingebouwde camera, microfoon en luidspreker. Wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensor wordt geactiveerd, neemt de camera dit op. De beelden worden vervolgens naar je mobiele apparaat of een ontvanger in je huis gestuurd. Je kunt de beelden bekijken, luisteren naar de audio en zelfs met mensen communiceren.

Uit onze draadloze deurbel met camera test is gebleken dat de SecuFirst DID701B Slimme Wifi Deurbel de beste draadloze deurbel is. Deze deurbel is kwalitatief zeer goed, heeft veel functies en is bovendien redelijk geprijsd.

Ja, veel draadloze deurbellen met camera zijn ontworpen zodat je ze makkelijk zelf kunt installeren. Ze worden geleverd met instructies en soms zelfs met het gereedschap om de deurbel te installeren.

In onze top 10 koopgids draadloze deurbel met camera vind je een paar deurbellen die je ook kunt aansluiten op een smarthome systeem. Je kunt die verbinden met Alexa of Google Assistant.

Het is mogelijk om een draadloze deurbel zonder batterijen te kopen. Deze deurbellen kun je aansluiten op de bestaande bedrading van je deurbel. Een aantal deurbellen bieden zowel de optie om de deurbel op batterijen of via bedrading te gebruiken.