Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Hunter Doohan

Hunter Doohan raakte geïnteresseerd in acteren door de theaterstukken op de middelbare school en de theaterprogramma’s in het buurttheater. Na het afronden van de middelbare school liep Hunter stage bij Elizabeth Barnes Casting in Los Angeles, hier werd zijn liefde voor acteren alleen maar sterker! De doorbraak van Hunter was het spelen van de jongere versie van Aaron Pauls personage Warren Cave in het eerste seizoen van de serie Truth Be Told

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Hunter Doohan in de hoofdrol

Hunter Doohan heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van horror tot fantasy en comedy. Wat precies zijn beste werk is? Wij vertellen het je graag!

Wednesday (2022 - 2024)

Wednesday Addams gaat studeren aan de Nevermore Academy, een school voor leerlingen met bovennatuurlijke krachten. De pogingen van Wednesday om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen zijn niet de enige moeilijkheid. Wat dacht je van een monsterlijke moordpartij die de stad terroriseert en een bovennatuurlijk mysterie dat na 25 jaar weer opkomt? Wednesday Addams moet leren omgaan met al deze invloeden terwijl ze haar nieuwe relatie met Tyler (Hunter Doohan) navigeert.

Your Honor (2020 - 2021)

Michael Desiato schittert als een rechter uit New Orleans die wordt gedwongen zijn eigen diepste overtuigingen onder ogen te zien wanneer zijn zoon (Hunter Doohan) betrokken raakt bij een aanrijding waarbij een georganiseerde misdaadfamilie betrokken was. Terwijl een storm van wraak, leugens en bedrog de hele stad dreigt te overspoelen, wordt Michael geconfronteerd met een reeks steeds onmogelijke keuzes en ontdekt hij hoe ver een eerlijke man zal gaan om het leven van zijn zoon te redden.

Soundwave (2018)

Het leven van de tieneruitvinder Ben Boyles (Hunter Doohan) ontaardt in chaos wanneer een gemene groep leeftijdsgenoten ontdekt dat hij een apparaat heeft uitgevonden dat naar het verleden kan luisteren. Soundwave was de eerste full-length film waar Hunter Doohan ooit in heeft gespeeld. Het is dus zeker het bekijken waard. Ontdek hoe Hunter zich heeft kunnen ontwikkelen als acteur!

Ringing Rocks (2022)

Rising Rocks is een korte horrorfilm van zeventien minuten over een jonge man genaamd Anson (Hunter Doohan) die zijn partner Cliff meeneemt om te herstellen van een overlijden in de familie. Dit herstellen gebeurt in een idyllisch woestijn resort, maar de twee worden wakker in een onbehagelijke nieuwe realiteit. 

Where We Disappear (2019)

Where We Disappear is een dramatische film die het verhaal vertelt van Anastasia, een vrouw die naar een Goelag-gevangeniskamp in Siberië wordt gedeporteerd nadat ze haar gewelddadige echtgenoot heeft vermoord. De film concentreert zich op Anastasia’s eerste nacht in het kamp, die wordt gekenmerkt door een strijd om te overleven in een wereld vol bewakers, waaronder Ivan (Hunter Doohan), kou en wanhoop. Haar komst verstoort het bestaande machtsevenwicht tussen de andere vrouwen in haar slaaphuis, die elk op hun eigen manier proberen in leven te blijven.

De nog jonge acteur zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek en op onze televisieschermen verschijnen. Wil je vast kennismaken met Hunter Doohan? Kijk dan vast naar deze vijf Hunter Doohan films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs