Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Emma Roberts

Al van kinds af aan was Emma Roberts vaak op de sets van haar tante Julia Roberts aanwezig. Al snel ontwikkelde Emma de droom om ook actrice te worden. Ondanks dat haar moeder het hier niet mee eens was, begon Emma Roberts in 2001 met acteren. Tot op de dag van vandaag is Emma een welgeprezen actrice die in veel verschillende series en films verschijnt.

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Emma Roberts in de hoofdrol

Emma Roberts heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van horror tot romantische komedies. Wat precies haar beste werk is? Wij vertellen het je graag!

American Horror Story (2011)

Groot fan van horror? Dan is American Horror Story een serie waar je zeker naar wilt kijken. De verschillende seizoenen hebben elk een andere setting, denk bijvoorbeeld aan een gekkenhuis, een behekst huis, een apocalyps of een heksen verbond! In de series komen verschillende thema’s aan bod waaronder ontrouw, geestelijke gezondheid, verslaving, uitbuiting en discriminatie.

Ben je enkel geïnteresseerd in de seizoenen waarin Emma Roberts een van de hoofdrollen vertolkt? Ga dan op zoek naar de seizoenen Coven, Freak Show, Apocalypse, 1984 en Delicate.

We’re the Millers (2013)

In deze film volgen we David, gespeeld door Jason Sudeikis, een kleine wietdealer die zich in het begin van de film laat beroven. Door zijn baas wordt David gedwongen om naar Mexico te reizen om hier een lading wiet op te halen. Om zijn kansen om de grens te passeren te verhogen, stelt David zijn eigen gezin op. Het nep gezin, The Millers, bestaat uit een stripper, genaamd Rose en twee lokale tieners, Casey (Emma Roberts) en Kenny. Met zijn vieren houden ze de schijn op de perfecte familie te zijn die gezellig met z’n allen op vakantie gaat. 

About Fate (2022)

Deze romantische komedie is het verhaal van Griffin en Margot (Emma Roberts). Beiden geloven ze in liefde, maar ze lijken de ware betekenis er niet van te kunnen vinden. In een wilde wending van gebeurtenissen plaatst het lot Griffin en Margot op een stormachtige oudejaarsavond, met komedie, chaos en liefde als gevolg!

SCREAM QUEENS (2015 - 2016)

Wallace University wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Kappa House, de meest gewilde studentenvereniging, wordt met ijzeren vuist geregeerd door haar Queen Bitch, Chanel Oberlin (Emma Roberts). Maar wanneer de anti-Kappa-decaan Cathy Munsch bepaalt dat studentenverenigingen open moeten staan voor alle studenten, en niet alleen voor de elite van de school, staat de hel op het punt los te breken. Dit terwijl een genadeloze moordenaar begint te moorden op de campus van de universiteit. 

 

SCREAM QUEENS is de perfecte combinatie van een zwarte komedie en een slasher film.  Zit jij al klaar?

Nerve (2016)

Venus (Emma Roberts), een gedreven, hardwerkende middelbare scholier met een lopende studiebeurs, droomt ervan haar vleugels uit te slaan en Staten Island te verlaten. Voortdurend in de schaduw van haar vriendin Sydney, kiest Venus voor één keer in haar leven om een ‘speler’ te worden in plaats van ‘kijker’, in het beruchte hardcore online reality-spel “Nerve”. 

 

Door haar comfortzone te verlaten, wordt Venus echter geleidelijk verleid tot een reeks opdrachten die steeds uitdagender worden. Omdat het spel op verraderlijke wijze het persoonlijke leven van Venus claimt, zal ze onvermijdelijk met één meedogenloos dilemma worden geconfronteerd: hoe ver is ze bereid te gaan om haar leven terug te winnen?De actrice zal in de toekomst in de voetstappen van haar tante treden en zeker vaker op het grote doek verschijnen. Wil je vast kennismaken met Emma? Kijk dan vast naar deze vijf Emma Roberts films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs