Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Antonia Gentry

Antonia Gentry had al sinds kinds af aan de droom om actrice te worden. Gelukkig steunden haar ouders deze droom en mocht ze acteren in de toneelstukken die haar moeder schreef in hun buurttheater. Een week nadat ze in 2020 haar diploma voor de universiteit binnenhaalde, boekte ze ook haar eerste grote rol in Ginny en Georgia! Hoewel Antonia Gentry nog niet erg lang actief is, heeft ze in korte tijd veel impact gemaakt!

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Antonia Gentry in de hoofdrol

Antonia Gentry heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van drama’s tot comedy series. Wat precies haar beste werk is? Wij vertellen het je graag!

Ginny & Georgia (2021 - …)

De boze, onhandige 15-jarige Ginny Miller (Antonia Gentry) voelt zich vaak volwassener dan haar moeder, de dynamische Georgia Miller. Na de dood van haar man wil Georgia wanhopig wortel schieten in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nog nooit hebben gehad: een rustig en normaal leven. 

 

In het verleden is Georgia slachtoffer geweest van mishandeling, ze vlucht dus al jarenlang met haar familie het land door, om haar kinderen veiligheid te bieden. Echter vindt Georgia’s verleden de familie en de nieuwe levensstijl van Georgia en haar kinderen wordt wederom bedreigd.

Candy Jar (2018)

Een debatteam op een middelbare school bestaat uit twee leden, Bennett en Lona Beide willen teamvoorzitter worden, omdat dit er goed uitziet op hun Yale- of Harvard-aanvraag. Dit is niet het enige meningsverschil tussen Bennett en Lona. Toch komen ze er al snel achter dat ze toch niet zoveel van elkaar verschillen. Ze moeten uiteindelijk samenwerken om deel te nemen aan het staatsdebat. Samen met hun vrienden, waaronder Jasmine (Antonia Gentry), moeten ze verschillende obstakels zien te overwinnen.

Driver’s Ed: Tales from the Street (2015)

Het is de eerste dag van de zomervakantie en ACE Driving School maakt zich op voor de grote groep van 15- en 16-jarigen die staan te popelen om hun rijbewijs te halen. Het team van instructeurs wordt geleid door Bob, die zelfs onder de meest stressvolle en gevaarlijke situaties koel en kalm blijft. De dag is gevuld met kleurrijke personages, waaronder Molly, Mickey, Sara (Antonia Gentry) en Brittany.

De spanningen van de dag nemen alleen maar toe als Bobs stiefmoeder, Bettina, arriveert. Ze is niet enkel mede-eigenaar van ACE, maar ook van de concurrerende rijschool in de stad. Ze heeft besloten dat ze, vanwege de trage economie, uiteindelijk de school met de kleinste winst gaat sluiten. Bob en zijn team zijn in een race om hun baan. Kunnen ze erop rekenen dat 15-jarigen hen zullen redden?

De jonge actrice zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek verschijnen. Wil je vast kennismaken met Antonia? Kijk dan vast naar deze drie Antonia Gentry films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs