Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Pedro Pascal

Pedro Pascal is een acteur die in de laatste jaren steeds populairder is geworden en zijn rol in de serie The Last of Us heeft ervoor gezorgd dat hij de lievelingsauteur van een grote groep SCI-FI fans is geworden. De Chileens-Amerikaanse is vanaf eind jaren ‘90 actief in de acteerwereld en heeft veel verschillende rollen mogen spelen. 

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

De beste films en tv-programma’s met Pedro Pascal in de hoofdrol

Pedro Pascal heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van drama’s tot SCI-FI. Wat precies zijn beste werk is? Wij vertellen het je graag!

The Last of Us (2023)

In 2003 infecteerde een schimmel een groot deel van de wereldbevolking, waardoor ze in zombies veranderen. De serie speelt zich in het heden af en in 2023 ligt de hele wereld in puin. Overlevenden verzamelen zich in quarantaine centra, die ook dienen als een gevangenis die wordt beheerd door de fascistische regering.

Joel Miller (Pedro Pascal) is een van de overlevenden. Hij is betrokken bij de Fireflies, de groep die zich tegen de regering verzet. De leider van de Fireflies biedt hem de kans om zijn broer in Wyoming te vinden als hij een tienermeisje genaamd Ellie helpt om bij een Firefly-groep buiten de stad te komen.

The Last of Us is een enorm populaire serie en heeft meerdere prijzen gewonnen. Zo ontving Pedro Pascal de prijs voor Best Hero voor zijn rol als Joel.

The Mandalorian (2019 - 2023)

The Mandalorian is een serie in het Star Wars-universum. De liveactionserie speelt zich af vijf jaar na de val van het Galactische Keizerrijk en vertelt de avonturen van Din Djarin (Pedro Pascal) en zijn beschermeling Grogu. Op de verschillende missies ontmoet Din Djarin veel bekende personages, zoals Luke Skywalker en Ahsoka Tano. 

Narcos (2015 - 2017)

Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van de groei en verspreiding van cocaïne kartels over de hele wereld en de daarmee gepaard gaande inspanningen van wetshandhavers om hen het hoofd te bieden. In de Netflix serie volgen we Javier Peña, gespeeld door Pedro Pascal, een voormalig agent van de DEA die een onderzoek uitvoert naar Pablo Escobar en het Medellinkartel. 

We Can Be Heroes (2020)

Wanneer buitenaardse indringers de superhelden van de aarde ontvoeren, worden hun kinderen meegenomen naar een onderduikadres van de overheid. Maar de slimme Missy Moreno zal er alles aan doen om haar vader, Marcus Moreno (Pedro Pascal), te redden. Missy werkt samen met de rest van de superkinderen om te ontsnappen. Als ze hun ouders willen redden, zullen ze moeten samenwerken door hun individuele krachten te gebruiken en een buitenaards team te vormen.

Freaky Tales (2024)

Het nieuwste werk van Pedro Pascal is Freaky Tales. De drama film volgt vier onderling verbonden verhalen die zich stuk voor stuk afspelen in 1987 in Oakland, California. De verhalen hebben thema’s als muziek, films, mensen, plaatsen en herinneringen buiten ons universum. De hoofdrol wordt gespeeld door Pedro Pascal, maar Freaky Tales is ook het filmdebuut van zangeres Normani. Daarnaast geeft de film ons nog een kans om Angus Cloud op het grote doek te zien. Zijn rol als Travis is namelijk een van de laatste die hij voor zijn door heeft gespeeld. 

De Chileens-Amerikaanse actuer zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek en op onze televisie verschijnen. Wil je vast kennismaken met Pascal? Kijk dan vast naar deze vijf Pedro Pascal films en tv-programma’s. 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs