Zoek
Sluit dit zoekvak.

Will Poulter is een Britse acteur die we door de jaren heen steeds vaker op het grote filmscherm zien. Binnenkort is Poulter te zien als Lee in de dramafilm On Swift Horses, een verhaal waarin een pasgetrouwd stel een nieuw leven probeert op te bouwen na de terugkeer van man Lee uit de Koreaanse Oorlog. Keer op keer heeft Will Poulter bewezen dat hij een grote ster is, de nominaties en gewonnen prijzen zeggen genoeg! Geïnteresseerd in het werk van Poulter? Dit zijn de vijf beste films en series met Will Poulter.

Ook benieuwd naar de repertoires van andere sterren? Bekijk hier de films en tv-programma’s van:

Will

De beste films en tv-programma’s met Will Poulter in de hoofdrol

Will Poulter heeft in een breed scala films en series mogen acteren, van comedies tot horror. Wat precies zijn beste werk is? Wij vertellen het je graag!

We’re the Millers (2013)

In deze film volgen we David, gespeeld door Jason Sudeikis, een kleine wietdealer die zich in het begin van de film laat beroven. Door zijn baas wordt David gedwongen om naar Mexico te reizen om hier een lading wiet op te halen. Om zijn kansen om de grens te passeren te verhogen, stelt David zijn eigen gezin op. Het nep gezin, The Millers, bestaat uit een stripper, genaamd Rose (Jennifer Aniston) en twee lokale tieners, Casey (Emma Roberts) en Kenny (Will Poulter). Met zijn vieren houden ze de schijn op de perfecte familie te zijn die gezellig met z’n allen op vakantie gaat. Een hilarische film waarvoor Will twee awards heeft gewonnen, een BAFTA en een MTV Movie Award!

The Maze Runner (2014)

2010 tot 2016 was dé periode voor de dystopian films. Denk aan The Hunger Games, Divergent en natuurlijk The Maze Runner. Een jongen genaamd Thomas (Dylan O’Brien) wordt wakker in een lift zonder enige herinneringen. Thomas belandt in een gemeenschap van jongens die op een grote open plek leven in het midden van een gigantisch doolhof. Dagelijks sturen de jongens, waaronder Gally (Will Poulter),  de twee sterkste en snelste hardlopers het doolhof in om een uitweg te vinden. Elke nacht sluiten de deuren van het doolhof en doden wezens die bekendstaan als Grievers degenen die vastzitten in het doolhof. De gemeenschap is genoodzaakt om een uitweg te vinden. Ook voor deze film heeft Will Poulter een MTV Movie Award gewonnen! 

Midsommar (2019)

Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) zijn een jong Amerikaans koppel. Hun relatie staat op het punt van uiteenvallen, maar een familietragedie houdt hen bij elkaar. Samen met een groepje vrienden, waaronder Mark, gespeeld door Will Poulter, reizen Dani en Christian naar een midzomerfestival in Zweden. Wat begint als een zorgeloze zomervakantie neemt een sinistere wending wanneer de eilandbewoners hun gasten uitnodigen om deel te nemen aan eeuwenoude festiviteiten die het pastorale paradijs een steeds verontrustendere plek maken. 

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Bandersnatch was in 2018 een ware hype op Netflix, de eerste interactieve Black Mirror aflevering, waar de kijker keuzes kan maken die het verloop van het verhaal bepalen. Stefan (Fionn Whitehead) ontwikkelt een computerspel gebaseerd op het boek ‘Bandersnatch’. Hij krijgt de kans om zijn spel te laten uitbrengen bij een groot softwarebedrijf, waar het personage van Will Poulter werkzaam is. Hoe meer Stefan met het team van het softwarebedrijf aan het spel werkt, hoe meer zijn leven het spel nabootst. Er lijken keuzes gemaakt te worden waar Stefan geen controle over heeft. Wordt hij gek?

Son of Rambow (2007)

Benieuwd naar de film die Will Poulter heeft gelanceerd in de wereld van film en televisie? Dat was de film Son of Rambow! Een film over twee kleine jongens met een filmcamera en enorme ambities. De jongens Will (Bill Milner) en Carter (Will Poulter) bouwen ondanks hun verschillende achtergronden een mooie vriendschap op. Samen maken ze homevideo’s die steeds populairder worden, maar wanneer deze populariteit op hen neerdaalt worden hun vriendschap en hun films tot het uiterste gedreven. 

De jonge acteur zal in de toekomst zeker vaker op het grote doek verschijnen. Wil je vast kennismaken met Will? Kijk dan vast naar deze vijf Will Poulter films en tv-programma’s. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *