Search
Close this search box.

Vergelijk de 10 beste elektrische lattenbodems - Review

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Wil je je bed optimaal comfortabel maken met een elektrische lattenbodem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de top 10 beste elektrische lattenbodems op een rij gezet, om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Beginnend met een blik op de voordelen, laten we je zien welke elektrische lattenbodems je het beste kunt kopen. We bieden ook een aantal handige tips om de juiste lattenbodem te kiezen voor jouw specifieke behoeften.

Wij van woonstyletips.nl zijn hard aan het werk geweest om de best geteste elektrische lattenbodems van 2024 te vinden. Onze specialisten hebben heel wat tijd gespendeerd om de beste elektrische lattenbodems op een rijtje te kunnen zetten. Vanuit de specialisten is deze lijst ontstaan.

Iedereen is wel eens op zoek naar een elektrische lattenbodem. Dan is het wel belangrijk dat je er eentje vindt van goede kwaliteit. Anders moet je al snel weer een nieuwe zoeken. Daarom is het goed om direct op zoek te gaan naar de juiste elektrische lattenbodem voor jezelf.

Goede elektrische lattenbodems - Top 10 beste elektrische lattenbodems

Wij hebben met onze specialisten samen de top 10 elektrische lattenbodems van 2024 opgesteld. Al deze elektrische lattenbodems kun je op een eenvoudige manier onder elkaar vinden. Ze zijn bedoeld voor iedereen die een elektrische lattenbodem wilt vinden die een geruime tijd mee gaat en bij jezelf past. 

De specialisten hebben naar alle mogelijke aspecten van een goede elektrische lattenbodem gekeken. Op die manier weet je zeker dat je een goede elektrische lattenbodem koopt. Zo voorkom je dat je eventueel een miskoop kunt begaan.

  1. Bedden en accessoires
  2. elektrische lattenbodem

Inhoudsopgave

Het vergelijken van elektrische lattenbodems: "Een praktische gids"

Voordat de specialisten de top 10 hebben opgesteld hebben ze eerst een heleboel research gedaan voordat ze duidelijk hadden wat precies de top 10 elektrische lattenbodems is. Ze hebben naar allerlei verschillende mogelijkheden gekeken om een lijst op te kunnen stellen. Ze hebben niet alleen gekeken naar de prijs maar ook naar bijvoorbeeld de levensduur. 

Voor de specialisten en voor ons is het zeer belangrijk dat alle elektrische lattenbodems van hoge kwaliteit zijn. Daarom hebben ze heel wat uren gezocht naar de juiste top 10. De beste elektrische lattenbodems zijn uiteindelijk in de top 10 terecht gekomen. Lees snel verder.

1. totaalBED Lattenbodem Medi 5000

De Medi 5000 elektrisch verstelbare bedbodem van totaalBED biedt ultiem slaapcomfort. Met maar liefst vijf verschillende comfortzones en een extra verstevigd middenstuk biedt deze bedbodem optimale ondersteuning voor je rug gedurende de nacht. De comfortzone die ingericht is op je schouder beweegt soepeltjes mee met je nachtelijke draaibewegingen. De Medi 5000 bedbodem is voorzien van een 6500 Newton motor, waarmee je met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening eenvoudig de gewenste ligstand in kan stellen. Zo kun je ervoor kiezen om je bedbodem in een vlakke positie te zetten, maar ook om je benen of rug te verhogen. Bovendien is de Medi 5000 bedbodem verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder ook 80x200cm. Geniet van elke nacht van een goede nachtrust, met de Medi 5000 elektrisch verstelbare bedbodem van totaalBED. Met de Medi 5000 bedbodem van totaalBED kies je voor een gezonde en aangename nachtrust. Deze bedbodem is speciaal ontworpen om je lichaam te ondersteunen en te helpen bij het herstel van je spieren.

2. totaalBED Lattenbodem Medi 5000

De Medi 5000 elektrisch verstelbare bedbodem van totaalBED is ontworpen voor ultiem comfort. Met maar liefst vijf verschillende comfortzones en een extra verstevigd middenstuk, biedt de bedbodem optimale ondersteuning voor je rug. De comfortzone die is ingericht op je schouder, beweegt soepeltjes mee met je nachtelijke draaibewegingen. De 6500 Newton motor zorgt ervoor dat je met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening eenvoudig de gewenste ligstand in kan stellen, zodat je heerlijk kunt genieten van je rustgevende slaap. De Medi 5000 bedbodem is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je ervan verzekerd bent dat je jarenlang van je bedbodem kunt genieten. Daarnaast is de bedbodem voorzien van speciale schokdempende verstelpunten, waardoor je ook nog eens extra comfort bij het verstellen ervaart. Kortom, de Medi 5000 bedbodem van totaalBED biedt een ideaal slaapcomfort, iedere nacht opnieuw.

3. Novio Elektrische Lattenbodem

De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten biedt u een uitstekende ondersteuning voor uw hele lichaam. Dankzij de afzonderlijk verstelbare hoofd- en voeteneinden kunt u de lattenbodem aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. De 28 gelaagde latten zorgen voor een goede ventilatie en de kunststof kappen geven extra stevigheid aan de lattenbodem. De lattenbodem is geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen en biedt u optimale ondersteuning voor uw hele lichaam. Daarnaast is het gebruik heel eenvoudig. U verstelt de lattenbodem gewoon terwijl u in bed ligt, waardoor uw lichaam optimaal kan rusten.

4. Okin boxspring + lattenbodem afstandsbediening

Deze originele Okin/Dewert afstandsbediening bedraad 5 pins zwart is de perfecte oplossing om uw boxspring of lattenbodem te bedienen. Met 6 knoppen voor het hoofd- en voeteinde verstelling, ook tegelijkertijd. De 5-polige kabelstekker maakt het mogelijk om het hoofd- en voeteinde met 2 Okin/Dewert-motoren te bedienen. De afstandsbediening is voorzien van een ophanghaak aan de achterkant zodat je hem altijd binnen handbereik hebt. Deze losse afstandsbediening is speciaal ontworpen voor alle latten- en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting en is een perfecte vervanging voor versleten afstandsbedieningen. De afstandsbediening is zwart van kleur, wat een stijlvolle toevoeging is aan je bed. Met deze afstandsbediening bedraad 5 pins zwart van Okin/Dewert heb je alle controle over je slaapcomfort. Je kunt het hoofd- en voeteneinde verstellen zoals jij dat wilt. De bediening is eenvoudig en de afstandsbediening is ontworpen om lange tijd mee te gaan. Dankzij de ophanghaak aan de achterkant heb je de afstandsbediening altijd bij de hand.

Bekijk ook deze producten:

5. MOTOR boxspring Universeel Elektrische Dual motor

De MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is een universele draadloze dual motor voor elektrisch verstelbare boxsprings, onderstellen, lattenbodems en overige bedden. De motor heeft een kracht van 6500 Newton en een draagkracht van 130 kilo per motor, waardoor het optillen van zware bedden moeiteloos en snel verloopt. Met de afstandsbediening met draad kunnen zowel het hoofd- als voeteinde van het bed moeiteloos versteld worden. De motor is klaar voor gebruik en wordt geleverd met een batterij. Het omhulsel is verkrijgbaar in zwart of wit en is voorradig. De inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel zijn 58,1 cm uit elkaar. Daarnaast is de motor bestand tegen dagelijkse schokken, waardoor de motor lange tijd meegaat.

6. Losse MOTOR boxspring Elektrische Universeel Dual motor

De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is de perfecte oplossing voor het verstellen van boxsprings, onderstellen, lattenbodems en overige bedden. Met de krachtige 6500 Newton dual motor zit je zeker goed; elke motor heeft een maximaal draagvermogen van 130kg. De afstandsbediening met draad is eenvoudig te bedienen en inclusief batterij. Daarnaast is de behuizing in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk wit en zwart. De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is direct uit voorraad leverbaar en heeft een hartmaat van 58,1cm. Dankzij deze verstelbare boxspring kun je momenteel je bed comfortabeler maken. Je hebt de mogelijkheid om eenvoudig het hoofd- en voeteinde te verstellen. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het lezen of tv kijken in een aangename positie te liggen. Kortom, met de Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch creëer je eenvoudig een comfortabele en gezonde omgeving om in te relaxen.

7. EasyBedden Dual Actuator Universeel Motor

EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos 2 jaar Garantie biedt een veelzijdige oplossing voor het elektrisch verstellen van boxsprings, onderstellen, lattenbodems en overige bedden. Deze dual motor is uitgerust met een krachtige 6000 Newton motor die elk 130 kilo zonder moeite optilt. De afstandsbediening is draadloos en u kunt zowel het hoofd- als voeteinde verstellen. Dankzij de kant-en-klare inrichting met batterij kunt u meteen aan de slag. De motor is verkrijgbaar in een witte of zwarte behuizing, waardoor deze past in elke interieurstijl. Bovendien heeft u de garantie van een Nederlands product met een standaard twee jaar fabrieksgarantie. Let op: de hartmaat afstand van de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1cm. Met de EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos 2 jaar Garantie kiest u voor kwaliteit en gemak. De dual motor is stil en zorgt voor een soepel verstelproces. U kunt zelf kiezen of u het voeteneinde alleen wilt verstellen of beide hoofd- en voeteinde tegelijk.

8. Novio elektrische Lattenbodem

De Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats is een stevige lattenbodem, gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. De 28 latten die de bodem vormen zijn gemaakt van rubber en kunststof kappen, en zijn bevestigd aan een frame. Met de elektrische bediening kunt u zowel het hoofd- als voeteneind van de lattenbodem afzonderlijk verstellen, zodat u comfortabel kunt liggen naar uw eigen wens. Daarnaast is deze lattenbodem geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen, die veel voorkomende matrassen zijn. De stevige constructie en de verschillende instelmogelijkheden zorgen ervoor dat deze lattenbodem uw nachtrust zal verbeteren, zodat u kunt genieten van een goede, ondersteunende slaap.

9. Novio elektrische Lattenbodem

De Novio Lattenbodem 70x200 Elektrisch 28 lats biedt het ultieme comfort. De 28 latten zijn vervaardigd uit gelaagd rubber en bevestigd bovenop een stevig frame. U kunt het hoofd- en voeteneind afzonderlijk regelen en verstellen met behulp van de elektrische aansturing. Hierdoor kunt u eenvoudig een comfortabele positie aannemen tijdens het lezen, tv kijken of gewoon tijdens het rusten. De lattenbodem is geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. De Novio Lattenbodem 70x200 Elektrisch 28 lats is niet alleen stevig en comfortabel, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. De kunststof kappen beschermen de latten en zorgen ervoor dat deze lattenbodem lange tijd meegaat. U kunt zelfs de houding aanpassen in het geval uw lichaam verandert. Deze lattenbodem zal uw slaapcomfort verbeteren en uw nachtelijke ontspanning verhogen.

10. RF draadloos afstandsbediening

This RF wireless remote set is perfect for controlling your motor from a distance. The set is 5-pole Dewert-Okin/Galaxy compatible, so you can be sure that it'll work with your motor. With the help of this set, you can also control your motor with the APP/smartphone. It comes with a receiver and also a wireless remote control, so you can use whichever method you prefer. The receiver supports a frequency range of 433.92 MHz and it is easy to set up, requiring no special tools. It is made of high-quality materials, ensuring long-term reliability and durability. Plus, the lightweight design makes it easy to transport and store. With this RF wireless remote set, you have the freedom to control your motor from up to 100m away.

Populaire vragen over de elektrische lattenbodem test

De best geteste elektrische lattenbodem is in 2024 totaalBED Lattenbodem Medi 5000 . Dit is op basis van onze onderzoeken de beste elektrische lattenbodem die je op dit moment kunt kopen. Uiteraard verschillende de meningen en ervaringen hierover daarom hebben we ook een top 10 samengesteld. Zo kan iedereen de juiste keuze voor zichzelf maken. 

Als totaalBED Lattenbodem Medi 5000 toch niet helemaal bij je past kun je kijken naar de andere elektrische lattenbodems zoals totaalBED Lattenbodem Medi 5000 . Alle elektrische lattenbodems die in de top 10 staan zijn geschikt en van goede kwaliteit.

Wat is de beste elektrische lattenbodem en hoe vergelijk je dit? Zelf de elektrische lattenbodems vergelijken met elkaar kun je op dezelfde manier doen zoals onze specialisten dit gedaan hebben. Ze hebben alle mogelijke opties op een rijtje gezet om te kijken welke het beste is. 

Dit kun je zelf ook doen. Je kunt kijken welke elektrische lattenbodem jou het meeste aanspreekt en welke niet. Op die manier kun je steeds al wat meer elektrische lattenbodems afstrepen. Dit kun je aan de hand doen van de top 10 op woonstyletips.nl maar je kunt ook zelf een lijstje opstellen.

Je zult bij ons verschillende winkels voorbij zien komen die de elektrische lattenbodems verkopen. Op die manier kunnen een ruim aanbod aanbieden voor iedereen. Alle winkels waar wij mee samen werken zijn zeker weten betrouwbaar. 

Wij werken niet samen met winkels die niet betrouwbaar zijn. Alle winkels zijn dan ook een goede optie om een elektrische lattenbodem bij te kopen.

De ervaringen over de elektrische lattenbodems die worden aangegeven zijn allemaal van onafhankelijke partijen. Deze consumenten hebben zelf de elektrische lattenbodems met elkaar vergeleken. Ze hebben zelf ervaren wat ze van de elektrische lattenbodem vonden. Wij hebben hier geen invloed op. 

Eindconclusie: top 10 beste elektrische lattenbodems

Een best getest elektrische lattenbodem kopen is natuurlijk waarvoor je hier bent. De conclusie is eigenlijk dat alle 10 de elektrische lattenbodems van goede kwaliteit zijn en door ons aanbevolen worden. Ze zijn alle 10 onderzocht door specialisten waardoor je zeker weet dat je een goede elektrische lattenbodem zult kopen. 

De elektrische lattenbodem kopen is daarom zeker een goede optie om via woonstyletips.nl te doen. Bij ons weet je zeker dat je de juiste kwaliteit hebt en dat er geen vervelende aanbieders tussen zitten. We willen je helpen met het vinden van de beste elektrische lattenbodem zodat je hier een tijdje mee vooruit kunt.

Tot slot kunnen we concluderen dat een elektrische lattenbodem essentieel is voor een comfortabel slaapritueel. Met de grote selectie die hierboven is gegeven, zou je voor een goed product moeten gaan, waar je vele jaren plezier van zult hebben. Het is een investering die zeker de moeite waard is, dus als je op zoek bent naar een elektrische lattenbodem, neem dan een kijkje bij de top 10 lijst, voor een geweldig product dat past bij jouw slaapbehoefte.

  1. Bedden en accessoires
  2. elektrische lattenbodem

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com. Wij ontvangen een kleine commissie indien een elektrische lattenbodems via onze pagina aangekocht wordt.

Lotte
Lotte

Hi, ik ben Lotte en ik ben een gepassioneerde dame die een unieke niche heeft gevonden in de wereld van interieurontwerp en woonstijl. Mijn drijfveer is de perfecte sfeer creëren in elke leefruimte en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn expertise mee te delen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het schrijven van gedetailleerde en informatieve reviews over producten die bijdragen aan woonstijltips.

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022