Vergelijk de 10 beste kluizen [Review]

Laatst bijgewerkt: 3 mrt. 2023

Wij van woonstyletips.nl zijn hard aan het werk geweest om de best geteste kluizen te vinden. Onze specialisten hebben heel wat tijd gespendeerd om de beste kluizen op een rijtje te kunnen zetten. Vanuit de specialisten is deze lijst ontstaan. 

Iedereen is wel eens op zoek naar een kluis. Dan is het wel belangrijk dat je er eentje vindt van goede kwaliteit. Anders moet je al snel weer een nieuwe zoeken. Daarom is het goed om direct op zoek te gaan naar de juiste kluis voor jezelf.

Goede kluizen - Top 10 lijst

Wij hebben met onze specialisten samen de top 10 kluizen 2023 opgesteld. Al deze kluizen kun je daarom op een eenvoudige manier onder elkaar vinden. Ze zijn bedoeld voor iedereen die een kluis wilt vinden die een geruime tijd mee gaat en bij jezelf past. 

De specialisten hebben naar alle mogelijke aspecten van de goede kluis gekeken. Op die manier weet je zeker dat je een goede kluis koopt. Zo voorkom je dat je eventueel een miskoop kunt begaan.

  1. Veiligheid
  2. kluis

Inhoudsopgave

Het vergelijken van kluis producten: "Een praktische gids"

Voordat de specialisten de lijst hebben opgesteld, hebben ze eerst een hele hoop research gedaan voordat ze duidelijk hadden wat precies de top 10 kluizen is. Ze hebben naar allerlei verschillende mogelijkheden gekeken om een lijst op te kunnen stellen. Ze hebben niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar bijvoorbeeld de levensduur. 

Voor de specialisten (en voor ons) is het zeer belangrijk dat alle kluizen van hoge kwaliteit zijn. Daarom hebben ze heel wat uren gezocht naar de juiste top 10. De beste kluizen zijn uiteindelijk in de top 10 beland, zodat jij ze ook eenvoudig kunt vinden.

1. Earkings Kluis

Met de Earkings Kluis kun je al je waardevolle spullen veilig opslaan. De kluis is gemaakt van stevig staal en heeft dikke wanden van 1,5 cm en een deur van 4 cm. De kluis is 30x38x30 cm en heeft een inhoud van 25.7 liter. Hierdoor heb je veel ruimte voor al je documenten, sieraden, geld en andere belangrijke spullen. Naast de stevige constructie is de kluis ook voorzien van een cijferslot met inbraakbeveiliging. Indien iemand 3x de verkeerde code invoert zal de kluis automatisch vergrendelen voor 20 seconden. Mocht er daarna nog 3x een verkeerde code ingevoerd worden (6 pogingen in totaal) dan zal de kluis voor 5 minuten vergrendeld raken. Verder heeft de kluis ook brandwerende en waterwerende eigenschappen. Zo kan de kluis voor 30 minuten brand buitenhouden en is de kluis bestand tegen kortstondige blootstelling aan vuur of water. De kluis wordt geleverd inclusief montageset en 2 extra noodsleutels. Zo heb je altijd een back-up als je de code vergeten bent. Daarnaast is de kluis ook voorzien van een 2 jaar garantie.

2. Fichero Elektronische Kluis

De Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een veilige plek om je waardevolle spullen op te bergen. De kluis is gemaakt van stevig staal, waardoor hij sterk en inbraakveilig is. Je kunt hem gemakkelijk aan de muur bevestigen of in een handige hoek in huis plaatsen. Wat het extra veilig maakt, is dat het cijferslot geactiveerd wordt door een code die jij zelf kiest. Door deze code te wijzigen, wordt je kluis zo goed als onbreekbaar. Daarnaast worden er twee noodsleutels meegeleverd, als extra veiligheidsmaatregel. De kluis is ook nog eens klein genoeg om gemakkelijk op te bergen, en weegt maar 4 kilogram. Dus als je op zoek bent naar een veilige plek om je kostbaarheden te bewaren, heb je met de Fichero Elektronische Kluis met Cijferslot een uitstekende keuze gemaakt.

3. BLANCC Elektronische Kluis

NO DESCRIPTION

4. Elektronische Kluis

Deze Elektronische Kluis digitaal met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170 is een perfecte oplossing voor het veilig bewaren van waardevolle bezittingen. Gemaakt van stevig staal, is deze kluis bestand tegen mogelijke schade en biedt hij een uitstekende bescherming van je waardevolle spullen. Bovendien is deze kluis uitgerust met een cijferslot, waardoor je je spullen binnen enkele seconden kunt vergrendelen. Dankzij het cijferslot hoef je geen sleutel meer te bewaren en is het openen van de kluis een fluitje van een cent. Daarnaast is deze kluis voorzien van 2 noodsleutels, zodat je altijd toegang hebt tot je bezittingen, zelfs als het cijferslot kapot gaat. Bovendien wordt het kluisje geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor je de kluis gemakkelijk aan de muur of de vloer kunt vastzetten.

Bekijk ook deze producten:

5. Qumax Kluis met Cijferslot

De Qumax Geheime Kluis Boekenkluis is de perfecte manier om al uw kostbaarheden veilig op te bergen. Met een cijferslot dat op afstand bediend wordt, hoeft u niet meer bang te zijn dat iemand bij uw waardevolle bezittingen kan. Dankzij het fraaie design van een engels woordenboek zal er geen inbreker naar omkijken. Voel u zeker dat uw waardevolle bezittingen veilig in de kluis zitten met het cijferslot. U kunt de kluis ook eenvoudig op of in een kast plaatsen. Met de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis bent u ook verzekerd van een stevige constructie. De kluis is gemaakt van staal en heeft een dikke, stevige beveiligingsplaat. Daarnaast is de kluis voorzien van een krasvaste coating die ervoor zorgt dat de kluis lange tijd meegaat. Ook beschikt de kluis over een gepatenteerd cijferslot dat uw waardevolle bezittingen extra beveiligd. Kortom, de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis is de perfecte kluis om al uw waardevolle bezittingen veilig op te bergen.

6. Happy Goods Sleutelkluis

Met de Happy Goods sleutelkluis met code kunnen je jouw sleutels op een veilige en betrouwbare manier bewaren. De 4-cijferige code biedt meer dan 10.000 combinaties en maakt het zo moeilijk voor inbrekers om de sleutelkluis te openen. Daarnaast is deze sluitelkluis geschikt voor zowel binnen als buiten, en heeft het een waterbestendige constructie. Het is gemaakt van een extra sterke legering van zink en staal, waardoor het stevig en betrouwbaar is. Het installeren van de Happy Goods sleutelkluis is eenvoudig. Met de handleiding is het slechts een kwestie van minuten om de sluitelkluis te monteren. Zodra het is geïnstalleerd, kun je de sleutels opslaan in de sluitelkluis. Deze heeft een capaciteit van 5 sleutels, waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor al je sleutels. Daarbij is de sleutelkluis onopvallend en past hij in iedere omgeving. Zo heb je altijd toegang tot je sleutels, zonder dat anderen er gemakkelijk bij kunnen.

7. PuroTech Sleutelkluis

De PuroTech sleutelkluis met cijferslot is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een veilige plek om je sleutels in op te bergen. Met deze sleutelkluis hoef je nooit meer je sleutel te verstoppen onder de deurmat of bloempot. De sleutelkluis is eenvoudig te monteren en extreem stevig en weerbestendig. Het is mogelijk om de kluis binnen- en buitenhuis op te hangen. Met de 4-cijferige cijfercode krijg je tot maar liefst 10.000 verschillende code combinaties. Zo kan je eenvoudig een tijdelijke code instellen voor bijvoorbeeld thuiszorg of schoonmakers. Door het compacte formaat heeft de kluis ruimte voor maximaal 5 sleutels. Het materiaal van de sleutelkluis is gelegeerd zink en extra sterk staal, waardoor de kluis bestand is tegen weersinvloeden en roestvrij blijft. De kleur van de kluis is zwart/grijs. De PuroTech sleutelkluis wordt geleverd met een montageset en handleiding. Plaats de sleutelkluis buiten het zicht voor optimale veiligheid.

8. MasterLock sleutelkluis 5401EURD

De Masterlock 5401EURD biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor het opbergen van sleutels. De kluis heeft een groot sluitmechanisme met een dubbele sleutel die is gemaakt van zware staalconstructie. Dankzij deze constructie is de kluis bestand tegen pogingen tot inbraak. Het interne vak is gebouwd met een speciale kunststof om de sleutels tegen krassen te beschermen. De kluis heeft een afmeting van 118x83x34mm, waardoor hij gemakkelijk in een kast of andere opberglocatie kan worden geplaatst. Bovendien heeft de kluis een stevige rubberen voet, waardoor hij stevig op de grond staat. De Masterlock 5401EURD is daarom een ideale oplossing voor het centraal opbergen van sleutels.

9. LifeGoods Kluis

De LifeGoods Elektrische Kluis is een stevige en veilige manier om al je waardevolle items op te slaan. De kluis is gemaakt van 1,5 mm dikke staalwanden en heeft een massieve stalen deur van 4,3 cm diep. Wordt er een verkeerde code ingevoerd, dan gaat het harde alarm van 130dB af. Met de externe batterijdoos en de bijgeleverde masterkeys kun je gemakkelijk de kluis openen wanneer je de code kwijt bent of wanneer de batterijen leeg zijn. Bovendien is de kluis ook nog eens gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. De LifeGoods Elektrische Kluis heeft een inhoud van 28L en is geschikt voor het opbergen van je belangrijke documenten, sieraden en andere waardevolle items. Bovendien kun je zelf een code aanmaken tussen de 3 en 8 cijfers. Zo ben je verzekerd van een extra veilige opbergplek voor al je waardevolle items.

10. Sleutelkluis

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis van 2021 biedt een betrouwbaar en uiterst veilig alternatief voor het beveiligen van sleutels. Het model is speciaal ontworpen om in zorg, beveiliging en nieuwbouw te voldoen aan de hoogste normen. De kluis is gemaakt van duurzaam metaal dat wordt beschermd door een slijtvaste coating, waardoor het uiterst bestand is tegen schade en krassen. Bovendien is de kluis uitgerust met een viercijferige code waardoor alleen jij en de ingewijden toegang krijgen tot de sleutels. Het gepatenteerde slot biedt een veilige afsluiting en de kluis is voorzien van een afneembaar sleutelbord, zodat je de sleutels gemakkelijk kunt organiseren. De kluis is ook voorzien van een LED-aangedreven vergrendelingsmechanisme dat je waarschuwt als de vergrendeling is geactiveerd of als de code niet correct is ingevoerd. Bovendien is de kluis uitgerust met een geïntegreerd vergrendelingssysteem waarmee je de codes kunt veranderen en de volledige controle kunt behouden over de sleutels.

Populaire vragen over de kluis review

De best geteste kluis is in 2023 Earkings Kluis . Dit is op basis van onderzoeken de beste kluis die je tegenwoordig kunt kopen. Uiteraard verschillende de meningen en ervaringen kluizen hierover, daarom is het ook een top 10. 

Als Earkings Kluis toch niet helemaal bij je past, kun je kijken naar de andere kluizen zoals Fichero Elektronische Kluis. Alle kluizen die in de top 10 staan, zijn geschikt om eens naar te kijken of het wat voor je is.

Wat is de beste kluis en hoe vergelijk je dit? De producten zelf vergelijken, kun je op dezelfde manier doen zoals onze specialisten dit gedaan hebben. Ze hebben alle mogelijke opties op een rijtje gezet om te kijken welke het beste is. 

Dit kun je zelf ook doen. Je kunt kijken welke kluis jou het meeste aanspreekt en welke niet. Op die manier kun je steeds al wat meer kluizen afstrepen. Dit kunt je aan de hand doen van de top 10 op woonstyletips.nl, maar je kunt ook zelf een lijstje opstellen.

Je zult bij ons verschillende winkels voorbij zien komen die de kluizen verkopen. Op die manier kunnen een ruim aanbod aanbieden voor iedereen. Alle winkels waar wij mee samen werken zijn zeker weten betrouwbaar. 

Wij werken niet samen met winkels die niet betrouwbaar zijn. Alle winkels zijn dan ook een goede optie om een kluis  bij te kopen.

De kluis ervaringen die worden aangegeven, zijn allemaal van onafhankelijke partijen. Dit zijn geen mensen waar wij invloed op hebben. Deze mensen hebben zelf de kluis test gedaan. Ze hebben zelf gekeken wat ze van de kluizen vonden. 

Wij hebben hier geen invloed op. De reviews zijn altijd eerlijk en de mensen geven altijd hun mening. Een mening is altijd van iemand zelf en een eerlijke mening waarderen we erg.

Eindconclusie: top 10 kluizen

Een best getest kluis kopen is natuurlijk waarvoor je hier bent. De conclusie is eigenlijk dat alle 10 de kluizen eenvoudig gekocht kunnen worden. Ze zijn alle tien onderzocht door specialisten, waardoor je zeker weet dat je iets goeds gaat kopen. 

De kluis kopen is daarom zeker een goede optie om bij woonstyletips.nl te doen. Bij ons weet je zeker dat je de juiste kwaliteit hebt en dat er geen vervelende aanbieders tussen zitten. We willen je helpen met het vinden van de beste kluis zodat je hier een tijdje mee vooruit kunt.

  1. Veiligheid
  2. kluis

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.

Lotte
Lotte

Hi, ik ben Lotte, een gepassioneerde dame die een unieke niche heeft gevonden in de wereld van interieurontwerp en woonstijl. Mijn drijfveer is de perfecte sfeer creëren in elke leefruimte en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn expertise mee te delen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het schrijven van gedetailleerde en informatieve reviews over producten die bijdragen aan woonstijltips.

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022

Het juiste product voor elke StyleTip.

Heb jij inspiratie opgedaan met de StyleTips? Dan kun je nu de beste producten zoeken om jouw droomhuis te creëren.