Search
Close this search box.

Creatieve tips om je wc-rollen op te bergen

Ga je voor 2-, 3- of misschien wel 4 Laags toiletpapier? Ga je voor de beste verpakking in de supermarkt of kies je voor duurzaam papier dat niet volledig wit is? Vouw je toiletpapier netjes af of maak je er een propje van om het af te vegen? Heb je een constant tekort aan toiletpapier in huis of kom je om in toiletpapier?

Het zijn vragen waarover je misschien niet elke dag nadenkt, maar je nadenkt er regelmatig over. In deze blog richten we ons op de laatste vraag. Het is niet dat je last hebt van een chronisch toiletpapier probleem; het is dat je er omkomt. Hoe berg je het precies op? We geven je een aantal ideeën en trucs om je toiletrollen op een creatieve en verbergende manier op te bergen.

Organiseren

We beginnen niet met een suggestie, maar eerder met daadwerkelijke actie. Als je wilt bedenken hoe je de toiletrollen gaat organiseren, moet je eerst weten wat je hebt en of dat standaard is. Wil je bijvoorbeeld vier extra wc rollen opbergen? Denk dan na over waar je de rest van de verpakking achterlaat. Het is mogelijk dat je nog een verstopte voorraadkast of een kelder hebt waar je de overige inhoud in kunt stoppen.

Maak een lijst met waar en hoe je de overige toiletrollen wilt opbergen. Denk echter ook na over wat je in het kleinste kamertje van het huis kwijt wilt. Natuurlijk kan je de richtlijnen die we geven voor het toilet ook gebruiken bij het opbergen van de andere rollen.

Weet jij al wat de beste slijmoplosser is? Wij vertellen het hier.

Methoden voor het opbergen van toiletrollen

Afhankelijk van uw voorkeur, beschikbare ruimte en budget kunt u toiletrollen opbergen op verschillende manieren. We bieden u een aantal populaire technieken samen met een aantal creatieve oplossingen.

#1 Een standaard toiletrolhouder

Natuurlijk is de traditionele toiletrolhouder een gebruikelijke en eenvoudige manier om de toiletrollen op te bergen. Het is meestal een muurbevestigde metalen of kunststof houder. Vervolgens de toiletrol. Dit is een handig en eenvoudige manier om toiletrollen binnen handbereik te houden en netjes op te bergen. In bepaalde situaties wordt de houder gewoon op de grond gelegd. Hieronder geven we je een voorbeeld van een dergelijke houder:

#2 (Muur)rekje of mand

Een andere manier om je rollen op te bergen, is door ze in een rekje of mandje te stoppen. Deze kan aan de muur worden bevestigd en biedt meestal meer ruimte voor badkameraccessoires zoals handdoeken en zeep. Een muurmandje of rekje is een handige manier om ruimte te besparen. Je kunt natuurlijk een mandje op de grond kwijt, als je daar ruimte voor hebt. Het zal waarschijnlijk een iets meer speelse uitstraling geven. Kijk hieronder naar het voorbeeld:

#3 Innovatieve benaderingen

Het is mogelijk dat je zelf ook een van de bovenstaande oplossingen had gevonden. Daarom bieden we een aantal inventieve oplossingen. Er zijn veel doe-het-zelf (DIY) opbergmethoden beschikbaar als je op zoek bent naar een creatieve en kosteneffectieve manier om uw toiletrollen op te bergen. Je kunt bijvoorbeeld een verouderd mandje of kist ombouwen tot een unieke toiletrol opberger. Of bevestig een stoffen zak aan de binnenkant van een deur. Je zou kunnen denken buiten zicht en gedachten.

Toch zijn dit niet de meest inventieve ideeën. Lees snel verder om betere oplossingen te zien.

Hoes jij geel slijm op? Dit kan het betekenen.

#3.1 Een golvende plant

We waren meteen verkocht toen we deze oplossing ontdekten. We streven naar een plank aan de muur die de toiletrollen volgt. Het is niet alleen leuk, maar het is ook heel origineel. Hoewel je er misschien niet van houdt, vinden wij het toch intrigerend.

Bovendien hoeft zo’n golvend plankje niet alleen aan de muur te worden geplaatst. Er zijn verschillende voorbeelden op internet waarin de toiletrollen de vacht van een schaapje vormen. Nogmaals, dit is een voorbeeld waar je van moet houden. We denken niet dat je het bij iemand anders tegenkomt.

#3.2 Staand houden

Omdat er niet genoeg ruimte is om de hoogte in te gaan, zijn er veel creatieve manieren om je taken te verbergen. We beginnen met een modernere oplossing, die zeker tijd en inspanning vereist. Er wordt gesproken over het opbergen van rollen in de muur. Nisjes zijn niet alleen te vinden in de badkamer voor shampoo en in het toilet. Kijk naar het volgende voorbeeld:

Moet je je niet echt zorgen maken over de zichtbaarheid van de toiletrollen, dan is de volgende manier van opbergen misschien iets voor jou. We hebben het over een rek of een paal die je kunt neerzetten. Zorg ervoor dat alles wat compacter is dan veel ruimte voor toiletpapier in een kleine ruimte. Hier zijn twee voorbeelden. Ze zijn zo anders dat je misschien op andere manieren wordt geïnspireerd.

Conclusie

De tips die hier worden gegeven, kunnen je inspireren om je toiletrollen op een gewenste manier weg te werken in je badkamer. Het opbergen van toiletrollen is immers een functionele en esthetische uitdaging wanneer ze in de badkamer of toiletruimte worden geplaatst. Uiteindelijk vind je een opbergsysteem dat past bij je wensen en stijl. Vergeet het niet in tweevoud uit te voeren als je bezig bent met een leuk DIY-project. In de huidige tijd hebben de meeste huishoudens namelijk meerdere toiletten.

Hoeveel dagen heeft een jaar ook weer? Lees het hier.

Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs