Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en TV-programma's met Andre Braugher

Andre Braugher is een bekende Amerikaanse acteur die bekend staat om zijn indrukwekkende acteervaardigheden en veelzijdigheid op het scherm. Geboren op 1 juli 1962 in Chicago, Illinois, begon Braugher zijn carrière op het toneel voordat hij bekendheid verwierf op televisie en in films.

Andre Braugher

De beste films en tv-programma’s met Andre Braugher in de hoofdrol

Hier zijn enkele van de opmerkelijke films en tv-programma’s waarin Andre Braugher heeft gespeeld.

1. Homicide: Life on the Street (1993-1999)

In deze veelgeprezen politieserie speelde Braugher de rol van Frank Pembleton, een intelligente en gedreven detective bij de politie van Baltimore. Zijn karakter werd bewonderd vanwege zijn scherpe ondervragingstechnieken en diepgaande kijk op misdaden.

2. Glory (1989)

In deze historische film speelde Braugher de rol van Thomas Searles, een van de soldaten van het 54th Massachusetts Infantry Regiment tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. De film volgt het regiment, bestaande uit Afro-Amerikaanse soldaten, en hun moedige strijd voor erkenning en respect in de oorlog.

3. City of Angels (1998)

Deze medische dramaserie volgt het leven en de uitdagingen van artsen en personeel in een ziekenhuis in Los Angeles. Braugher speelde hierin de rol van Dr. Ben Carson, een ervaren chirurg die te maken krijgt met complexe medische gevallen en ethische dilemma’s.

4. Brooklyn Nine-Nine (2013-2021)

In deze komedieserie speelde Braugher de rol van Captain Raymond Holt, een serieuze en toegewijde politiecaptain die leiding geeft aan het 99th precinct in Brooklyn. Zijn karakter staat bekend om zijn stoïcijnse houding en droge humor, wat een bron van komisch contrast vormt in de serie.

5. Frequency (2000)

Deze sciencefiction-thriller volgt een vrouw die door een mysterieuze radiosignaal verbinding krijgt met haar overleden vader in het verleden. Braugher speelde de rol van Satch DeLeon, een loyale vriend van de vader, die helpt bij het ontrafelen van de geheimen achter de tijdreiscommunicatie.

Andre Braugher heeft met zijn talent en toewijding aan zijn vak vele memorabele rollen op het scherm neergezet. Zijn vermogen om verschillende personages te portretteren, van serieuze en diepgaande tot komische en luchtige, heeft hem tot een gewaardeerde en gerespecteerde acteur gemaakt in de entertainmentindustrie.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs