Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en TV-programma's met Jenna Ortega

Jenna Ortega is een veelzijdige Amerikaanse actrice die sinds haar jeugd indruk maakt met haar talent en toewijding aan haar vak. Met een opvallende aanwezigheid op het scherm en een vermogen om diverse personages tot leven te brengen, heeft Ortega een sterke indruk gemaakt in zowel films als tv-programma’s. Haar vermogen om emoties authentiek over te brengen en zich aan te passen aan verschillende genres maken haar een gewaardeerd talent in de entertainmentwereld.

Jenna Ortega

De beste films en tv-programma’s met Jenna Ortegain de hoofdrol

Ontdek het veelzijdige talent van Jenna Ortega in een reeks opvallende films en tv-programma’s, waarin ze met haar indrukwekkende acteervaardigheden diverse personages tot leven brengt. Hier zijn enkele hoogtepunten uit haar filmografie, waarin ze haar veelzijdigheid en sterke aanwezigheid op het scherm laat zien.

You (2018-heden)

 In deze Netflix-serie speelt Ortega de rol van Ellie Alves, een slimme en vastberaden tiener die een cruciale rol speelt in het verhaal van de serie. Ellie raakt betrokken bij de duistere wereld van Joe Goldberg en probeert de waarheid te achterhalen achter zijn mysterieuze gedrag.

The Babysitter: Killer Queen (2020)

In deze horror-komedie vervult Ortega de rol van Phoebe, de nieuwsgierige en avontuurlijke vriendin van Cole. Wanneer de vloek van de vorige film terugkeert, moeten Phoebe en Cole samenwerken om te overleven tegenover bovennatuurlijke krachten.

Jane the Virgin (2014-2019)

Ortega speelt de rol van Young Jane in deze populaire komedie-drama serie. Haar karakter vertelt het verhaal van de jongere jaren van Jane Gloriana Villanueva, waardoor de kijkers een dieper inzicht krijgen in de hoofdrolspeelster.

Stuck in the Middle (2016-2018)

In deze Disney Channel-serie speelt Ortega de hoofdrol van Harley Diaz, de middelste van zeven kinderen. Harley is creatief en inventief, en de serie volgt haar grappige en uitdagende avonturen terwijl ze haar weg vindt in het leven van een groot gezin.

The Fallout (2021)

Deze drama-film volgt de gevolgen van een schietincident op een middelbare school. Ortega speelt de rol van Vada, een van de studenten die betrokken raakt bij de nasleep van de tragedie en worstelt met trauma, rouw en herstel.

Insidious: Chapter 2 (2013)

Ortega verschijnt als Annie, een van de geestenjagers in deze horrorfilm. Haar personage draagt bij aan de spanning en mysterie van het verhaal, terwijl ze betrokken raakt bij de bovennatuurlijke gebeurtenissen die het gezin teisteren.

Jenna Ortega heeft met haar diverse rollen in films en tv-series bewezen een veelzijdige en getalenteerde actrice te zijn. Haar vermogen om emoties over te brengen en zich aan te passen aan verschillende genres heeft haar een gewaardeerde naam gemaakt in de entertainmentindustrie.

 
Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs