Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Jim Deddes

Jim Deddes is een Nederlandse acteur en komiek die bekend staat om zijn veelzijdigheid en humoristische talenten. Geboren in 1986, heeft Deddes zijn stempel gedrukt op de Nederlandse entertainmentwereld met zijn unieke personages en komische timing.

Jim Deddes

De beste films en tv-programma’s met Jim Deddes in de hoofdrol

Jim Deddes heeft een scala aan rollen vertolkt in films en series, variërend van komische personages tot serieuze gastrollen. Zijn talent om diverse karakters tot leven te brengen, maakt hem een veelzijdige acteur die zowel in humoristische als dramatische projecten schittert. Ontdek hier enkele hoogtepunten uit zijn indrukwekkende filmografie.

Random Shit (2016-heden)

Random Shit” is een satirische sketchshow met Jim Deddes, waarin hij diverse hilarische personages vertolkt, zoals de excentrieke huisvader Harco. De show staat bekend om zijn scherpe humor en komische observaties over alledaagse situaties, waardoor het een favoriet is geworden onder liefhebbers van absurditeit en satire.

De Luizenmoeder (2018-2019)

“De Luizenmoeder” is een populaire Nederlandse komedieserie waarin Jim Deddes de rol van Volkert vertolkt, een onhandige en klunzige gymleraar op een basisschool. De serie biedt een hilarische kijk op de absurde situaties en uitdagingen waarmee ouders en leraren te maken krijgen in het schoolleven, met veel humor en herkenbare momenten.

Harkum (2020-heden)

Harkum” is een komische serie met Jim Deddes in de rol van burgemeester Jos van Noort. De serie volgt de hilarische gebeurtenissen in het stadje Harkum, waar de ambitieuze maar incompetente burgemeester voor allerlei grappige situaties zorgt. Met scherpe humor en kleurrijke personages is “Harkum” een hit geworden bij kijkers.

Harkum

De Snijtafel (2013-heden)

De Snijtafel” is een programma over mediakritiek, waarin Jim Deddes als gast verschijnt en zijn scherpe inzichten en humoristische commentaar deelt. Het programma analyseert en bekritiseert diverse mediabeelden en -teksten, waardoor het een bron van vermakelijke en informatieve discussies is geworden voor zijn kijkers.

Smeris (2014-2019)

Smeris” is een Nederlandse politieserie waarin Jim Deddes een gastrol heeft als verdachte. Zijn komische talenten komen naar voren in deze serie, die bekend staat om zijn spannende verhaallijnen en humoristische momenten. Deddes voegt een luchtige en vermakelijke dimensie toe aan het politiedrama, wat de serie aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.

Jim Deddes’ vermogen om diverse personages tot leven te brengen met zijn unieke komische twist maakt hem een gewaardeerde en geliefde acteur in Nederland. Zijn bijdrage aan zowel televisie als film heeft hem een plekje bezorgd als een van de meest opvallende en grappige talenten van zijn generatie.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs