Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en TV-programma's met Henry Cavill

Lance Reddick is een acteur die bekend staat om zijn indrukwekkende acteervaardigheden en veelzijdigheid op het scherm. Geboren op 31 december 1962 in Baltimore, Maryland, heeft Reddick een gevarieerde carrière in zowel film als televisie. Zijn opvallende optredens hebben hem tot een van de meest herkenbare gezichten in de entertainmentindustrie gemaakt. Met zijn krachtige aanwezigheid en vermogen om een breed scala aan personages te vertolken, blijft Lance Reddick een gewaardeerde en gerespecteerde naam in de wereld van acteren.

Lance Reddick arrives at the 46th NAACP Image Awards in Pasadena

De beste films en tv-programma’s met NAAM in de hoofdrol

Duik in de diverse rollen van Lance Reddick, een acteur die bekend staat om zijn veelzijdigheid en krachtige vertolkingen. Van indringende drama’s tot opwindende actiefilms, Reddick heeft een indrukwekkende reeks films en series op zijn naam staan die zijn unieke talent en charisma op het scherm benadrukken.

The Wire (2002-2008)

Lance Reddick speelt Cedric Daniels, een gedreven en integere commandant van de politie die te maken krijgt met corruptie en politieke intriges binnen de rangen van de politie van Baltimore.

Fringe (2008-2013)

In deze sci-fi serie vertolkt Reddick Philip Broyles, een FBI-agent die betrokken is bij onderzoek naar bovennatuurlijke fenomenen en buitenaardse invloeden.

John Wick (2014)

Reddick verschijnt als Charon, de beheerder van het Continental Hotel dat dient als toevluchtsoord voor huurmoordenaars in een wereld van geheime genootschappen.

Bosch (2014-2021)

Hij speelt Irvin Irving, de ambitieuze en soms controversiële adjunct-chef van politie die vaak botst met hoofdrolspeler Harry Bosch.

The Guest Book (2017-2018)

Reddick verschijnt als Gene, een terugkerend personage in deze anthologieserie over de verschillende gasten die verblijven in een vakantiehuis in een kleine stad.

Bosch: Legacy (2022)

In deze spin-off van “Bosch”, vervolgt Lance Reddick zijn rol als Irvin Irving terwijl hij betrokken raakt bij nieuwe intriges binnen de politie van Los Angeles.

Lance Reddick heeft een opvallende aanwezigheid op het scherm met zijn krachtige vertolkingen van diverse personages in een scala aan genres, van politieke drama’s tot sci-fi avonturen en komische anthologieseries. Zijn veelzijdigheid en talent maken hem een gewaardeerde acteur in Hollywood.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs