Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en tv-programma’s met Lee Sun-kyun

Lee Sun-kyun, geboren op 2 maart 1975 in Seoul, Zuid-Korea, is een veelgeprezen acteur die bekend staat om zijn indrukwekkende acteervaardigheden en veelzijdigheid op het scherm. Met een carrière die zich uitstrekt over film en televisie, heeft Lee Sun-kyun zich gevestigd als een van de meest getalenteerde en gerespecteerde acteurs in de Koreaanse entertainmentindustrie.

Lee Sun-kyun

De beste films en tv-programma’s met Lee Sun-kyun in de hoofdrol

Hier volgt een overzicht van enkele opvallende films en tv-series waarin Lee Sun-kyun heeft geschitterd, variërend van emotioneel geladen drama’s tot boeiende komedies. Zijn veelzijdige acteervaardigheden en overtuigende vertolkingen hebben hem terecht erkend als een van de meest getalenteerde acteurs in de Koreaanse entertainmentindustrie. 

1. Parasite (2019)

Lee Sun-kyun schittert als Park Dong-ik, de patriarch van een welgestelde familie die verstrengeld raakt met een arme familie in deze met een Oscar bekroonde film van regisseur Bong Joon-ho.

2. Coffee Prince (2007)

In deze populaire tv-serie vertolkt Lee Sun-kyun de rol van Choi Han-kyul, een eigenzinnige erfgenaam van een koffiebedrijf die verliefd wordt op een vrouw die zich voordoet als man om in zijn café te werken.

3. A Hard Day (2014)

Lee Sun-kyun speelt Ko Gun-soo, een corrupte rechercheur die verwikkeld raakt in een reeks onverwachte gebeurtenissen terwijl hij probeert zijn misstappen te verbergen in deze spannende thriller.

4. My Mister (2018)

In deze emotioneel geladen tv-serie brengt Lee Sun-kyun de rol van Park Dong-hoon tot leven, een introverte man die kracht vindt in onverwachte vriendschappen terwijl hij worstelt met persoonlijke en professionele uitdagingen.

5. Pasta (2010)

Lee Sun-kyun schittert als Choi Hyun-wook, een getalenteerde chef-kok die een gepassioneerde relatie ontwikkelt met een ambitieuze assistent-chef in een druk restaurant in deze romantische komedieserie.

6. High Heel (2014)

In deze komische film speelt Lee Sun-kyun de rol van Do-kyung, een man die geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het dragen van hoge hakken na een mysterieuze gebeurtenis die zijn leven verandert.

7. Golden Time (2012)

Lee Sun-kyun neemt de rol op zich van Dr. Kang Jae-ik, een briljante chirurg die geconfronteerd wordt met persoonlijke en professionele dilemma’s in deze boeiende medische tv-drama.

Lee Sun-kyun’s vermogen om diverse personages tot leven te brengen en zijn overtuigende acteerwerk hebben hem terecht erkend als een van de meest gewaardeerde acteurs in Zuid-Korea en internationaal. Zijn impact op het Koreaanse filmlandschap en zijn bijdrage aan de wereldwijde populariteit van de Koreaanse cinema maken hem een onmiskenbare kracht in de entertainmentindustrie.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs