Zoek
Sluit dit zoekvak.

Films en TV-programma's met Willem Voogd

Willem Voogd is een Nederlandse acteur die bekend staat om zijn veelzijdigheid en sterke vertolkingen op zowel het grote als het kleine scherm. Geboren op 20 november 1980 in Alkmaar, begon hij zijn carrière in de theaterwereld voordat hij bekendheid verwierf in de Nederlandse film- en televisie-industrie. Met zijn indrukwekkende acteertalent en charisma heeft Voogd een aantal gedenkwaardige rollen neergezet die geliefd zijn bij het publiek. Van komische personages tot diepgaande dramatische rollen, Voogd heeft bewezen een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van zijn generatie te zijn.

Willem Voogd

De beste films en tv-programma’s met Willem Voogd in de hoofdrol

Ontdek het veelzijdige talent van Willem Voogd in verschillende film- en televisieproducties. Van komische personages tot serieuze rollen, Voogd heeft een indrukwekkende reeks optredens neergezet die zijn vaardigheden als acteur laten zien. Met zijn unieke stijl en overtuigende acteertalent weet hij keer op keer het publiek te boeien en te verrassen.

Het Klokhuis

In deze educatieve jeugdserie speelt Willem Voogd diverse personages die kinderen op een speelse manier informeren over uiteenlopende onderwerpen.

Apenstreken

Voogd vertolkt de rol van Max in deze familiefilm waarin een groep kinderen een spannend avontuur beleeft tijdens een schoolreisje.

SpangaS

Als Tom van Wijngaarden is Voogd te zien in deze Nederlandse jeugdserie die draait om het leven van een groep middelbare scholieren op het Spangalis College.

Zoenzucht

In deze komische serie speelt Voogd het personage Rick, een van de hoofdrolspelers die betrokken raakt bij verschillende hilarische situaties rondom relaties en liefde.

De Schippers van de Kameleon

Voogd vertolkt de rol van de jonge veldwachter Zwart in deze avontuurlijke familiefilm gebaseerd op de boekenreeks van Hotze de Roos.

Sinterklaasjournaal

Als Hoofdpiet draagt Voogd bij aan de magie van het Sinterklaasfeest in deze populaire Nederlandse televisieserie voor kinderen.

Van God Los

In deze misdaadserie speelt Voogd de rol van Jeroen, een personage dat betrokken raakt bij duistere gebeurtenissen en morele dilemma’s.

Elke productie waarin Willem Voogd heeft gespeeld, laat zijn veelzijdigheid als acteur zien, variërend van kindvriendelijke personages tot meer complexe rollen in volwassen drama’s.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs