Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vermogen van Patrick Kluivert

Als je benieuwd bent naar het vermogen van Patrick Kluivert, lees snel dan dit artikel!

Wie is Patrick Kluivert?

Wie is Patrick Kluivert en waar is Patrick Kluivert’s vermogen aan verdiend? We weten in ieder geval dat Patrick Kluivert bekend is van het volgende: Voetbalwereld.

Het vermogen van Patrick Kluivert dat daar voor een groot deel mee verdiend is, wordt besproken op deze pagina, inclusief informatie over het salaris en hoe Patrick Kluivert dit vermogen  precies heeft verdiend.

Patrick Kluivert vermogen

Het exacte vermogen van Patrick Kluivert is niet algemeen bekend, maar het wordt geschat op ongeveer 15 miljoen euro in 2016.

Dit is een aanzienlijk bedrag! Hoewel het salaris van Patrick Kluivert niet publiekelijk bekend is.

Houd er rekening mee dat het bovenstaande een benadering en schatting is, aangezien er geen exacte informatie beschikbaar is over het salaris van Patrick Kluivert.

Wat verdient Patrick Kluivert per maand?

Het exacte maandelijkse salaris van Patrick Kluivert is lastig in te schatten, aangezien Patrick Kluivert zich daar nooit echt over heeft uitgelaten in de media. Het salaris kan per maand sterk variëren vanwege de verschillende werkzaamheden die Patrick Kluivert uitvoert.

Gezien het geschatte vermogen van 15 miljoen euro in 2016 een aanzienlijk inkomen heeft.

FAQ over het vermogen van Patrick Kluivert 

Hoewel het exacte vermogen van Patrick Kluivert niet bekend is, wordt geschat dat het boven de 15 miljoen euro in 2016 ligt.

Patrick Kluivert heeft zijn of haar vermogen grotendeels vergaard dankzij zijn of haar indrukwekkende carrière als Hoofd-jeudtrainer, waarbij Patrick Kluivert een aanzienlijk inkomen heeft verdiend.

Inhoud
  1. Sportwereld
  2. Patrick Kluivert

Bekijk ook het vermogen van: