Search
Close this search box.
  1. meubels
  2. Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l

Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l

5/5

Een heerlijk comfortabele fauteuil of loveseat in je kamer misstaat in geen enkele woning. Het is niet alleen een genot om in te zitten, maar is qua design ook een echte opwaardering van je meubilair. Ben jij op zoek naar een fauteuil of loveseat? Wat te denken van Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l! Vele klanten zijn je al voorgegaan. Wil jij zeker zijn van kwaliteit, dan is deze topper de juiste aankoop. Bekijk de specificaties hieronder voor meer informatie over Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l.

Specificaties Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l

Merk

Alice's Garden

Zitdiepte

Zithoogte

Product hoogte

73.0 cm

Product breedte

64.0 cm

Kleur

Wit bouclé

Omschrijving van Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l

Bij Alice's Garden hebben we de perfecte fauteuil voor u, genaamd de Isak. Met zijn houten frame en boucléstoffen zitting straalt deze fauteuil Scandinavische stijl uit. De neutrale kleuren en eenvoudige bekleding geven de fauteuil een tijdloze elegantie die past bij elk interieur. Wat deze fauteuil echt speciaal maakt, is de comfortabele zitting. Gevuld met zigzagveren, biedt deze fauteuil een zachte en ondersteunende plek om te ontspannen. Of u nu een boek wilt lezen in uw kantoor of een extra zitplaats wilt toevoegen aan uw woonkamer, deze fauteuil zal zeker een favoriete plek in uw huis worden. Met afmetingen van 64x69,5x73cm past de Isak fauteuil perfect in elke ruimte. De rubberhouten poten zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de eenvoudige vormgeving ervoor zorgt dat de fauteuil tijdloos is en niet snel uit de mode raakt. Kortom, als u op zoek bent naar een elegante en comfortabele fauteuil, is de Alice's Garden Isak fauteuil de perfecte keuze voor u.

Categorieën
  • Wonen Fauteuils Stoelen Meubels
Seizoenscollectie
Veelgestelde vragen over Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l

Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l heeft een comfortabele zitdiepte van en een zithoogte van .

Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l is 73.0 cm hoog en is 64.0 cm breed.

Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l is de verkrijgen in de kleur Wit bouclé. Bekijk de afbeelding op deze pagina om te zien of je dit een mooie kleur vindt.

Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l is gemaakt door Alice's Garden. Een hoogwaardig merk op het gebied van fauteuils en loveseats.

Wij hebben voor je bekeken waar Alice's Garden l Fauteuil Isak l Houten frame l Boucléstoffen zitting l 64x69,5x73cm l voor een goede prijs aan te schaffen is. Ga via deze link naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere fauteuils en loveseats