Search
Close this search box.
  1. meubels
  2. Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau

Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau

5/5

Een heerlijk comfortabele fauteuil of loveseat in je kamer misstaat in geen enkele woning. Het is niet alleen een genot om in te zitten, maar is qua design ook een echte opwaardering van je meubilair. Ben jij op zoek naar een fauteuil of loveseat? Wat te denken van Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau! Vele klanten zijn je al voorgegaan. Wil jij zeker zijn van kwaliteit, dan is deze topper de juiste aankoop. Bekijk de specificaties hieronder voor meer informatie over Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau.

Specificaties Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau

Merk

Always Open

Zitdiepte

0 cm

Zithoogte

0 cm

Product hoogte

45 cm

Product breedte

50 cm

Kleur

Wit bear

Omschrijving van Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau

De Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau is gemaakt van hoogwaardig polyester dat gevuld is met zacht en duurzaam PP-katoen. Met een afmeting van ongeveer 50 cm * 50 cm * 45 cm is deze schattige kinderfauteuil perfect voor kinderen om comfortabel in te ontspannen. Dit modieuze ontwerp is voorzien van allerlei cartoondieren die geliefd zijn bij kinderen. De stoel is bedekt met een zacht en slijtvast stof gemaakt van driedimensionaal PP vacuümkatoen, wat zorgt voor een ongeëvenaard niveau van comfort. De gezellige en schattige apenstoel is een prachtige keuze om de kinderkamer te versieren en een vleugje speelsheid toe te voegen aan de ruimte. Daarnaast heeft deze kinderfauteuil een lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk van kamer naar kamer kan worden verplaatst. Of het nu in de woonkamer, speelkamer of slaapkamer is, de Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau zorgt voor urenlang speelplezier en comfort. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan elke kamer in huis met deze leuke en functionele kinderfauteuil.

Categorieën
  • Baby Stoeltjes Kinderfauteuils Wonen Fauteuils Stoelen Meubels
Seizoenscollectie
  • Never out of stock
Veelgestelde vragen over Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau

Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau heeft een comfortabele zitdiepte van 0 cm en een zithoogte van 0 cm.

Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau is 45 cm hoog en is 50 cm breed.

Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau is de verkrijgen in de kleur Wit bear. Bekijk de afbeelding op deze pagina om te zien of je dit een mooie kleur vindt.

Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau is gemaakt door Always Open. Een hoogwaardig merk op het gebied van fauteuils en loveseats.

Wij hebben voor je bekeken waar Kinderen sofa bear-Kinder fauteuil bank-kraamcadeau voor een goede prijs aan te schaffen is. Ga via deze link naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere fauteuils en loveseats