Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. meubels
  2. Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed

Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed

5/5

Een heerlijk comfortabele fauteuil of loveseat in je kamer misstaat in geen enkele woning. Het is niet alleen een genot om in te zitten, maar is qua design ook een echte opwaardering van je meubilair. Ben jij op zoek naar een fauteuil of loveseat? Wat te denken van Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed! Vele klanten zijn je al voorgegaan. Wil jij zeker zijn van kwaliteit, dan is deze topper de juiste aankoop. Bekijk de specificaties hieronder voor meer informatie over Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed.

Specificaties Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed

Merk

Merkloos

Zitdiepte

55 cm

Zithoogte

44 cm

Product hoogte

70 cm

Product breedte

65 cm

Kleur

Groen

Omschrijving van Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed

De Luxe Slaapfauteuil Forest Green is de perfecte oplossing voor kleine ruimtes. Dit veelzijdige meubelstuk combineert een comfortabele fauteuil met een uitvouwbaar bed. Met zijn luxueuze uitstraling zal deze prachtige slaapfauteuil een upgrade geven aan elke kamer. Of je nu weinig ruimte hebt in je appartement of een logeerkamer wilt inrichten, deze fauteuil is een must-have. Nodig je gasten gerust uit om te blijven logeren, want met deze slaapfauteuil is dat geen enkel probleem. Met slechts enkele eenvoudige handelingen vouw je de fauteuil uit tot een comfortabel bed. En mocht er per ongeluk iets gemorst worden, dan is dat geen zorgen. De hoes van de stoel is wasbaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt schoonmaken en fris kunt houden. De Luxe Slaapfauteuil Forest Green is gemaakt van hoogwaardige stof en heeft een zithoogte van 30 cm. De afmetingen van de stoel zijn 60 cm lang, 65 cm breed en 70 cm hoog. Wanneer uitgevouwen, heeft het bed een afmeting van 190 cm lang, 65 cm breed en 10 cm hoog. Deze slaapfauteuil kan een gewicht tot 150 kg dragen, waardoor het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Kies voor deze veelzijdige en stijlvolle slaapfauteuil en geniet van comfort en functionaliteit in één meubelstuk.

Categorieën
  • Wonen Fauteuils Stoelen Meubels
Seizoenscollectie
  • Never out of stock
Veelgestelde vragen over Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed

Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed heeft een comfortabele zitdiepte van 55 cm en een zithoogte van 44 cm.

Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed is 70 cm hoog en is 65 cm breed.

Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed is de verkrijgen in de kleur Groen. Bekijk de afbeelding op deze pagina om te zien of je dit een mooie kleur vindt.

Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed is gemaakt door Merkloos. Een hoogwaardig merk op het gebied van fauteuils en loveseats.

Wij hebben voor je bekeken waar Luxe Slaapfauteuil Forest Green Uitvouwbaar met kussen Fauteuil Ligstoel Stoelbed Bedbankje Slaapbankje Logeerbed voor een goede prijs aan te schaffen is. Ga via deze link naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere fauteuils en loveseats