Search
Close this search box.
  1. meubels
  2. Zuiver Summer Love Seat Terra

Zuiver Summer Love Seat Terra

5/5

Een heerlijk comfortabele fauteuil of loveseat in je kamer misstaat in geen enkele woning. Het is niet alleen een genot om in te zitten, maar is qua design ook een echte opwaardering van je meubilair. Ben jij op zoek naar een fauteuil of loveseat? Wat te denken van Zuiver Summer Love Seat Terra! Vele klanten zijn je al voorgegaan. Wil jij zeker zijn van kwaliteit, dan is deze topper de juiste aankoop. Bekijk de specificaties hieronder voor meer informatie over Zuiver Summer Love Seat Terra.

Specificaties Zuiver Summer Love Seat Terra

Merk

Zuiver

Zitdiepte

67 cm

Zithoogte

48 cm

Product hoogte

82 cm

Product breedte

125 cm

Kleur

Bruin, Rood

Omschrijving van Zuiver Summer Love Seat Terra

De Zuiver Summer Love Seat Terra is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Deze ruime loveseat biedt genoeg plaats voor twee personen om gezellig naast elkaar te zitten. Maar eerlijk gezegd, als wij het waren, zouden we deze heerlijke stoel gewoon voor onszelf houden... Wat deze loveseat zo bijzonder maakt, is niet alleen het tijdloze ontwerp, maar ook de prachtige kleur waarin hij verkrijgbaar is. De Terra kleur geeft een warme en aardse uitstraling aan elke ruimte. Bovendien is de Summer collectie van Zuiver verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden met jouw interieur. Deze grote fauteuil is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Hij is ontworpen om seizoenenlang mee te gaan zonder ouderwets te worden. Met de Zuiver Summer Love Seat Terra haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een tijdloos en kwalitatief meubelstuk waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Categorieën
  • Wonen Banken Stoelen Meubels 1,5 zitsbanken Loveseats
Seizoenscollectie
  • Herfst/Winter
Veelgestelde vragen over Zuiver Summer Love Seat Terra

Zuiver Summer Love Seat Terra heeft een comfortabele zitdiepte van 67 cm en een zithoogte van 48 cm.

Zuiver Summer Love Seat Terra is 82 cm hoog en is 125 cm breed.

Zuiver Summer Love Seat Terra is de verkrijgen in de kleur Bruin, Rood. Bekijk de afbeelding op deze pagina om te zien of je dit een mooie kleur vindt.

Zuiver Summer Love Seat Terra is gemaakt door Zuiver. Een hoogwaardig merk op het gebied van fauteuils en loveseats.

Wij hebben voor je bekeken waar Zuiver Summer Love Seat Terra voor een goede prijs aan te schaffen is. Ga via deze link naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere fauteuils en loveseats