Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 matrassen - matrassen review

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Ik voel me voortdurend uitgeput en moe. Mijn oude matras gaf me niet het comfort dat ik nodig had om een goede nachtrust te krijgen. Ik begon te zoeken naar een nieuwe en betere optie. Ik wilde een matras dat mijn rug de nodige ondersteuning geeft, zodat ik een goede nachtrust kan krijgen om meer energie te krijgen. Maar met zo veel matrassen op de markt, werd het moeilijker dan ik dacht om te zoeken. Gelukkig hebben wij de 10 beste matras uitgekozen die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Lees verder om meer te weten te komen over de beste matrassen die er beschikbaar zijn en kies er vervolgens een die bij u past.

Onze experts van woonstyletips.nl zijn hard aan de slag gegaan om de best geteste matrassen van 2024 te vinden. Onze experts hebben veel tijd gespendeerd om de beste matrassen op een rijtje te kunnen zetten. Vanuit de specialisten is deze top 10 ontstaan.

Als je op zoek bent naar een goede matras dan is het wel belangrijk dat je er een vindt van goede kwaliteit. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar de best geteste matras voor jezelf.

Top 10 beste matrassen - Goede matrassen

Wij hebben samen met onze deskundigen de top 10 matrassen van 2024 samengesteld. Deze 10 goede matrassen kun je overzichtelijk vinden bij ons. De top 10 gaat jou helpen om een matras te vinden die een geruime tijd mee gaat en bij jou past. 

De deskundigen hebben naar vele factoren van een goede matras gekeken. Op deze manier weet je zeker dat je een goede matras koopt. Zo voorkom je dat je eventueel een miskoop kunt begaan.

  1. Bedden en accessoires
  2. matras

Inhoudsopgave

Vergelijken matrassen - matrassen test

Voordat onze kenners de top 10 hebben kunnen opstellen hebben ze eerst veel onderzoek gedaan. Onderzoek om duidelijk te krijgen welke matrassen precies de top 10 maken. Ze hebben naar allerlei verschillende factoren gekeken om een top 10 op te kunnen stellen. Ze hebben niet alleen gekeken naar de prijs maar ook naar bijvoorbeeld de levensduur van de matrassen. 

Voor de deskundigen en voor ons is het zeer belangrijk dat alle matrassen van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben ze heel wat tijd gestopt in het zoeken naar de juiste 10 matrassen. Deze 10 beste matrassen zijn uiteindelijk in de top 10 terecht gekomen. Lees verder om te ontdekken welke 10 dit zijn.

1. Perfectmatras Pocketvering Matras

Het Perfectmatras Pocketvering Matras 160x190 7 zones 21 cm hoog is de ultieme oplossing voor een perfecte slaapervaring. Met zeven verschillende zones biedt het matras een perfecte ondersteuning voor het hele lichaam. De pocketvering technologie past zich direct aan het lichaam aan en helpt je om comfortabeler te slapen. Het matras heeft twee lagen comfort schuim, waardoor je je zacht en geborgen voelt. Daarnaast is de tijk van het matras anti-allergisch, waardoor je geen last hebt van stofmijt. Het matras is ook eenvoudig te onderhouden dankzij de afritsbare en wasbare hoes. Kortom, het Perfectmatras Pocketvering Matras 160x190 7 zones 21 cm hoog is de perfecte keuze als je ervoor wilt zorgen dat je elke nacht gezond en ontspannen slaapt.

2. Maxibedden Dream Matras

Dit matras van Maxibedden uit de Dream collectie is gemaakt van koudschuim, hybrid en purschuim. Het matras is voorzien van een afritsbaar en wasbaar tijk waardoor het eenvoudig schoon te houden is. Het matras is orthopedisch, waardoor het een optimale ondersteuning biedt aan de rug en nek. Het is geschikt voor alle soorten bedden, waaronder boxsprings, lattenbodem en opklapbedden. Het matras is ook geschikt voor hotels, waardoor het ideaal is voor gasten die een comfortabele nachtrust willen hebben. De afmetingen van het matras zijn 90x200 cm en het is 20 cm dik. Met de Maxibedden Dream Matras 90x200 HR Koudschuim Hybrid 20cm Afritsbaar Wasbaar Tijk Orthopedisch Purschuim Hotel XL ga je voor een optimale nachtrust. Dit matras biedt een perfecte combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid. De matras is gemaakt van koudschuim, hybrid en purschuim voor een optimaal slaapcomfort. De matras is afritsbaar en wasbaar waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast is het matras orthopedisch, waardoor het een optimale ondersteuning biedt aan de rug en nek.

3. Pocketvering koudschuim

Dit 90x200x20 pocketvering koudschuim 20 cm dik Gemiddeld matras biedt als het ware een hotelervaring in uw eigen bed. Door de 300 veertjes per m2 die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes, zal het matras zich nauwkeurig aanpassen aan de vormen van uw lichaam. Daarnaast is het matras ook onderverdeeld in 7 zones, waarvan de zachtere zones op schouderhoogte zitten met als doel de wervelkolom recht te houden. De afdeklaag is gemaakt van een koudschuimlaag van HR45. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig over het matras verdeeld en het transpiratievocht geabsorbeerd. U zult ontdekken dat dit matras een optimale ondersteuning biedt, waardoor uw nachtrust maar ook uw algehele welzijn verbetert. Ook heeft het een luxueuze uitstraling, waardoor het matras een aanwinst is voor elk slaapkamerinterieur.

4. Boxspring Company Boxspring Swiss Elegance matras

This Boxspring Company Boxspring Swiss Elegance 90x200 - Comfort foam matras provides a fantastic sleeping experience. The 90 x 200cm mattress is ideal for back, stomach, and side sleepers and is suitable for those up to 75kg. It features pocket springs and a comfort topper, ensuring maximum comfort and optimal support. The mattress is available in a 12 cm thickness, making it suitable for all types of bed bases. Not only that, but it is made in the Netherlands, so you can be assured of a top quality product. The comfort foam mattress offers a luxurious sleep experience which will last for years to come. The pocket springs are designed to move independently, adjusting to your body shape and weight as you sleep. The memory foam topper provides an extra layer of comfort and supports your body, helping to reduce pressure points and improve circulation. It also helps to reduce motion transfer, so you won’t be disturbed by your partner’s movements during the night. With this Boxspring Company Boxspring Swiss Elegance 90x200 - Comfort foam matras, you’ll be getting a great night’s sleep every night.

Bekijk ook deze producten:

5. Imperial Relax Visco Elastisch traagschuim Matras

heeft als voordeel dat het zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Hierdoor krijgt iedereen de perfecte ondersteuning en steun. Bovendien is het anti-allergisch, wat betekent dat je geen last hebt van huisstofmijt. De matras heeft een afmeting van 160x200 cm en een dikte van ca. 30 cm. Het Imperial Relax Visco Elastisch matras is het perfecte product voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele nachtrust. Met een afmeting van 160x200 cm en een dikte van ca. 30 cm, kun je je ervan verzekeren dat je matras perfect op je bed past. Het traagschuim past zich aan de vorm van je lichaam aan, zodat je de perfecte ondersteuning en steun krijgt. Dankzij het anti-allergische materiaal heb je geen last van huisstofmijt. Je krijgt ook de voordelen van de meest moderne materialen, waardoor je elke dag met je goede been uit bed kunt stappen. Met de Imperial Relax Visco Elastisch matras wordt iedere dag de perfecte start van de dag.

6. Imperial Relax Comfort Plus traagschuim Matras

met een dikte van ca. 20 cm geeft je lichaam optimaal comfort. Het anti-allergische materiaal zorgt ervoor dat je geen last hebt van huisstofmijt, dus je hoeft niet te sneezes of je neus te snuiten. De Imperial Relax Comfort Plus matras biedt je een ondersteuning waar je je lekker in kunt wegkruipen. Het matras is 20 cm dik en heeft een comfortabele traagschuimlaag die je een heerlijk zacht gevoel geeft. De binnenkant van de matras is gemaakt van anti-allergisch materiaal, waardoor je niet last hebt van huisstofmijt. Deze matras is 160x200 cm en biedt ruimte voor twee personen. De Imperial Relax Comfort Plus matras heeft een extra hoge dichtheid en is extra stevig, waardoor je optimaal comfort hebt. De extra lagen schuim versterken het matras en maken het nog comfortabeler. Je kunt je hele lichaam erin ontspannen, waardoor je een diepere slaap krijgt. Door deze diepere slaap herstel je beter en word je ’s ochtends weer vol energie wakker. Met de Imperial Relax Comfort Plus matras krijg je elke ochtend een goed begin van de dag.

7. Ella-Sleep Koudschuim Matras

This Ella-Sleep Mattress is a perfect choice for those looking for a single mattress. It is 90x200 cm in size and 20 cm thick. It is made up of pocket springs, which offer a luxuriously comfortable and supportive feel. The mattress is also anti-allergenic, and is topped with a 4 cm thick HR cold foam layer for lasting resilience. This foam layer helps to relieve pressure and provides excellent temperature regulation for a comfortable night's sleep. It also helps to reduce motion transfer, making it a great choice for couples. The mattress is also breathable, helping to provide a healthier sleeping environment. The mattress comes with a 10-year warranty, so you can rest assured that it will last for many years to come.

8. Koudschuim matras premium plus

Met dit koudschuim matras 90x200x10cm krijgt u een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De extra drukpuntenverdeling helpt om uw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. Het matras heeft een zachte, medium hardheid en is daarom geschikt voor mensen met een normaal tot licht stevig lichaam. De koudschuim tijk is ademend en ventilerend en voelt heerlijk aan. Daarnaast is de tijk gemakkelijk afneembaar en te wassen op maximaal 60°C. Het koudschuim matras 90x200x10cm premium plus is een ideale combinatie van comfort en kwaliteit. Het koudschuim materiaal is stevig en comfortabel, waardoor uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Dankzij de ademende eigenschappen voelt het matras koel en aangenaam aan.

9. Opvouwbaar matras Wicotex

Deze opvouwbare matras is een echte allrounder, ideaal voor kinderen en volwassenen. Hij is perfect te gebruiken als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus en meer. De matras heeft een dikte van 10 cm en een gewicht van ca. 3.5 kg, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is. Met de praktische draagbeugel is het ook mogelijk om hem te vervoeren. De 7 cm dikke schuimkern met gemiddelde hardheidsgraad zorgt voor een comfortabele positie en biedt uw rug bescherming. Bovendien zorgt de schuimvulling voor een goede ondersteuning en een rustige nachtrust. De matras is voorzien van een afneembare hoes en gemakkelijk op 40°C te wassen. De matras is altijd klaar voor gebruik en biedt een permanente uitwisseling van lucht en vocht, waardoor het vocht en warmte goed wordt afgevoerd. De matras is ook praktisch op te bergen, of het nu in een kast of onder bed is.

10. Ella-Sleep Hotel collection HR Matras

• Met uitstekende luchtventilatie om een optimaal slaapcomfort te garanderen This Ella-Sleep Hotel collection 90x200 HR Matras 20 cm dik Comfort is the perfect solution for those who want to experience a comfortable night's sleep. Its 4 cm thick HR cold foam top layer ensures lasting resilience and ensures optimal air ventilation for the best sleep experience possible. This matras is designed with a soft knitted stretch fabric on the top for maximum comfort. It is also hypoallergenic and dust mite-resistant, helping you sleep soundly in a healthy environment. The mattress also has a high-quality foam core for excellent support and pressure relief. The unique four-zone design helps to distribute your body weight evenly and relieves tension from the back, neck and shoulders. This mattress also offers medium-firm support, making it the perfect choice for any body type.

Veelgestelde vragen over de matras test

 

 

Slotconclusie over de top 10 matrassen

De beste matras voor jezelf vinden is natuurlijk de reden dat je bij ons op de website terecht bent gekomen. De conclusie is dat de 10 matrassen allemaal van goede kwaliteit zijn en door ons aanbevolen worden. Ze zijn alle 10 vergeleken door deskundigen waardoor je zeker weet dat je een goede matras zult kopen. 

Een geschikte matras kopen is daarom zeker goed om via ons bij
woonstyletips.nl te doen. Bij ons weet je zeker dat je de juiste kwaliteit hebt en dat er geen vervelende aanbieders tussen zitten. We willen je helpen met het vinden van de best geteste matras zodat je hier een tijdje mee vooruit kunt.

Het is belangrijk dat je de juiste matras uitkiest voor je slaapkamer, omdat het veel invloed heeft op je nachtrust. Onze selectie van de top 10 producten garandeert dat je een kwaliteitsmatras kunt kiezen dat heerlijk comfortabel en stevig is. Met een product uit onze lijst hoef je je niet druk te maken over materialen die verslappen of vies worden. Onze producten blijven jarenlang mooi en goed. Bovendien bieden we een aantal betaalbare opties, zodat je de juiste producten kunt kiezen die binnen je budget passen. Kies dus gewoon je favoriet uit onze selectie, en maak je slaapkamer compleet met een van de top 10 producten.

Disclaimer: Op deze pagina linken wij naar Bol.com. Wij ontvangen een kleine commissie indien een matrassen via onze pagina aangekocht wordt.

Picture of Lotte
Lotte

Hi, ik ben Lotte en ik ben een gepassioneerde dame die een unieke niche heeft gevonden in de wereld van interieurontwerp en woonstijl. Mijn drijfveer is de perfecte sfeer creëren in elke leefruimte en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn expertise mee te delen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het schrijven van gedetailleerde en informatieve reviews over producten die bijdragen aan woonstijltips.

Gepubliceerd op: 24 okt. 2022