Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grootste transportbedrijven Nederland 

In de afgelopen jaren is er duidelijk gebleken dat Nederland een kenniseconomie heeft. Er wordt veel geëxporteerd naar het buitenland. Duitsland blijft nog steeds een groot productieland. Maar toch hebben wij een aantal grote transportbedrijven. Het is best wel niet veel als de omringende landen, maar in dit artikel zetten wij ze in een rij voor je. Hieronder vindt u de tien grootste transportbedrijven in Nederland.

Wat te doen bij groen slijm ophoesten? Lees het hier.

DHL 

In Nederland is het Duitse post- en transportbedrijf DHL, het allergrootste. Bij de logistieke dienstverlener, DHL, werken er in totaal meer dan 5.000 mensen. Verder is in de afgelopen jaren het aantal vestigingen gestegen, dit zijn er in totaal 58. We zien hier dat er in totaal 842.000 m² zijn aan waarhuis is dat ze in Nederland in bezit hebben, als we in de grootte van vierkante meters tellen. Een hele grote speler mag je ze dus wel noemen.

Wc-rol oprollen? Zo doe je dit creatief.

DB Schenker

Al jaren is de partij DB Schenker in Nederland actief. Ze zijn op eerste instantie bekend geworden door het vervoer per trein. Dit is nog steeds iets wat ze vaker doen, maar ze zijn groot geworden over zee in de Nederlandse haven. Er werken in totaal maar 3.870 werknemers bij de Deutsche bahn tak in Nederland. Er zij 36 vestigingen, maar alleen qua waarhuis hebben ze veel nodig, omdat ze veel op zee werken en vervoeren per trein. Het komt op 236.000 m² aan waarhuis oppervlakte in Nederland.

Last van vermoeidheid? Lees hier of dit paardemiddel de oplossing is.

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs