Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rijkste persoon ter wereld


Als je denkt aan de rijkste persoon ter wereld, dan denk je natuurlijk al snel aan Elon Musk. Niet zo gek, want Elon Musk is een lange tijd de rijkste persoon ter wereld geweest. Door een flinke waardedaling van de Tesla aandelen, is hij van de troon gestoten door een ander persoon. Met zijn vermogen van 197 miljard dollar staat hij nog wel op de tweede plek ter wereld. 

Ontdek het verbazingwekkende geheim van de rijkste landen van Europa!

De rijkste persoon ter wereld 2024

Wie is de rijkste persoon ter wereld anno 2024? Nu Elon Musk van de troon is gestoten is er opnieuw een rijkste mens op aarde. Jeff Bezos, oprichter en investeerder van webwarenhuis en techbedrijf Amazon. Hij is anno 2024 goed voor 200,3 miljard dollar. 

Naast Amazon heeft Jeff Bezos ook eigenaar van ruimtevaartbedrijf Blue Origin en The Washington Post. Daarnaast heeft Bezos geïnvesteerd in bedrijven als Twitter, Uber, Airbnb en Google. In het bedrijf Amazon heeft hij momenteel een belang van 9%. 

Waarom je moet weten over de duurste koffie ter wereld!

Jeff Bezos VS Elon Musk

Het is niet de eerste keer dat Jeff Bezos de rijkste persoon ter wereld is. In 2021 stond hij ook bovenaan de lijst, maar al snel werd hij van de troon gestoten door Elon Musk. Sinds dit moment wisselen ze elkaar op en af met de rijkste persoon ter wereld. 

Andere in de top 10 rijkste personen ter wereld zijn: 

  • Bernard Anault (160 miljard dollar)
  • Bill Gates (141 miljard dollar)
  • Steve Ballmer (135 miljard dollar)
  • Mark Zuckerburg (133 miljard dollar)
  • Larry Page (129 miljard dollar)

De bizarre waarheid over hoeveel contant geld je in huis mag hebben!

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs