Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tess V retour beleid: een stappenplan

Stappenplan

Tess V retourneren, Tess V is een modieus kledinglabel dat bekendstaat om zijn eigentijdse en stijlvolle collecties. Met de nadruk op hoogwaardige materialen en unieke ontwerpen biedt Tess V kledingstukken die zowel comfortabel als trendy zijn. Het merk wint aan populariteit in Nederland en heeft onlangs samengewerkt met influencer Rosalie Tacx, wat natuurlijk bijdraagt aan de toenemende bekendheid.

Maar stel je voor dat je iets hebt besteld op hun online winkel dat niet helemaal past of niet aan je verwachtingen voldoet. Wat doe je dan? Natuurlijk, je retourneert het! In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen voor het retourproces, zodat je zeker weet dat je bijvoorbeeld je geld terugkrijgt of dat je de items kunt ruilen. 

Retourneren in een notendop

Helaas moeten we meteen vermelden dat retourneren niet kosteloos is. Desalniettemin mag dit je er niet van weerhouden om het toch te doen. We zullen hier goede redenen voor geven, verdeeld over dit artikel. Dus lees alles zorgvuldig door, want retourneren is veel voordeliger dan je zou denken!

 

Wat kosten sigaretten in Duitsland eigenlijk? Bekijk het in de blog.

Retourprocedure activeren

Natuurlijk keert een retourzending niet vanzelf terug. Sterker nog, het begint al met het feit dat je je retourzending moet aanmelden. Dit doe je aan de hand van de volgende stappen:

 1. Ga naar het retourportaal van Tess V, dat je kunt vinden op de website.
 2. Vul in het retourportaal je bestelnummer in (te vinden op de pakbon/bevestigingsmail) en je e-mailadres.
 3. Zijn beide gegevens correct? Prima, nu moet je de reden voor retournering van de desbetreffende artikelen invullen.
 4. Ten slotte kies je de vervoerder waarmee je het pakket wilt retourneren. Zoals eerder vermeld, zijn de kosten hiervoor voor jouw rekening. Je kunt dus kiezen voor een vervoerder met een postpunt dichtbij jou in de buurt of een vervoerder met het laagste tarief.

 

Weten wat een econometrist verdient? Lees het hier.

Retourprocedure

Nu je je retour hebt aangemeld, is het tijd om de artikelen in te pakken. Alle kledingstukken en andere items moeten zorgvuldig worden verpakt in hun originele verpakking, met alle originele kaartjes nog aan het artikel bevestigd. Bovendien dienen de artikelen zelf onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn.

Verpak de items stevig in een pakket. Voordat je deze verzendklaar maakt, is het van essentieel belang de pakbon toe te voegen, die je oorspronkelijk bij de bestelling hebt ontvangen. Zonder de pakbon kan je retour niet correct worden verwerkt. Zorg er dus voor dat je dit niet vergeet.

Voor het retourneren gelden bepaalde kosten die je in overweging moet nemen:

 • Afgeven bij postkantoor NL: €5,83
 • Laten ophalen door vervoerder: €6,96
 • Afgeven bij postkantoor BE: €8,13

Hoewel dit wellicht prijzig lijkt, zijn er kosten verbonden aan het vervoeren van pakketjes. Deze bijdrage draagt onder andere bij aan milieuvriendelijke initiatieven. Het is begrijpelijk dat jouw bestelling een impact heeft op het milieu, en deze kosten helpen dit te compenseren.

Last van wallen? Misschien kan vaseline je helpen!

Belangrijke retourvoorwaarden

Het is belangrijk te begrijpen dat er specifieke retourvoorwaarden van toepassing zijn. Tess v hanteert bepaalde richtlijnen, waarvan de belangrijkste hieronder zijn opgesomd. Neem ze goed door:

 • Retourtermijn: Je moet binnen 14 dagen na aanmelding je retour hebben aangemaakt. Het pakket moet binnen 14 dagen na aanmelding worden verzonden.
 • Ruilen: Op de pakbon kan je aangeven of je een artikel wil ruilen voor een andere maat/kleur. Als het artikel op voorraad is, wordt de ruiling verstuurd. Zo niet, ontvang je een terugbetaling.
 • Verwerking retourzending: Of je nu ruilt of retourneert, de verwerking van je zending duurt maximaal 10 werkdagen. Na deze periode kan het nog 1 tot 3 werkdagen duren voordat je het geld terugkrijgt. In totaal kan dit bijna 3 weken in beslag nemen.
 • Niet retourneerbare producten: Producten waarvan de hygiëneverzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd om redenen van hygiëne en de gezondheid van andere klanten. Houd hier rekening mee bij het overwegen van het passen van items.
 • In de winkel gekochte producten: Artikelen die in de winkel zijn gekocht, kunnen onder dezelfde voorwaarden worden geretourneerd. Het is echter niet mogelijk om artikelen die in de winkel zijn gekocht, online te retourneren.

Retouradres: Als je geen verzendlabel hebt, kan je je retour (na aanmelding inclusief pakbon) sturen naar het volgende retouradres:

Remmerden 115G

3911TZ Rhenen

Het retourneren bij Tess v is eenvoudig, maar het is noodzakelijk om je geld terug te krijgen. Volg alle stappen zoals beschreven door Tess v en hopelijk ontdek je bij je volgende aankoop weer een ander leuk kledingstuk. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Tess v!

Conclusie

Het retourproces bij Tess v is niet complex, maar wel van cruciaal belang om je geld terug te ontvangen. Volg zorgvuldig alle stappen zoals aangegeven door Tess v (of door ons beschreven) en overweeg wellicht om een ander aantrekkelijk kledingstuk aan te schaffen. We vertrouwen erop dat je alle informatie goed hebt doorgenomen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Tess v!

 

Picture of Denise
Denise

Auteur Woonstyletips.nl

Denise is een ervaren schrijfster en een enthousiaste liefhebber van interieurdecoratie, die haar expertise deelt op onze website Woonstyletips.nl. Denise heeft een achtergrond in interieurontwerp en een passie voor het creëren van prachtige leefruimtes.

Wanneer ze niet druk bezig is met het schrijven van boeiende inhoud voor Woonstyletips.nl, kun je Denise vinden terwijl ze antiekmarkten en vintagewinkels verkent, op zoek naar unieke decoratiestukken om aan haar eigen huis toe te voegen. Haar liefde voor interieurontwerp is niet alleen een beroep.

Ze streeft ernaar om lezers te inspireren met haar inzichtelijke artikelen over de laatste trends, doe-het-zelfprojecten en tips om stijlvolle en functionele leefruimtes te creëren.

 

Inhoud
Nieuwe blogs